Ακολουθήστε μας
 

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικεία Ομάδα: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΣ Λαμία!

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία.

Πιο αναλυτικά:

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών ανακοινώνει ότι κατά την τρέχουσα χειμερινή μετεγγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι παρακάτω αθλήτριες:

Η 25χρονη τερματοφύλακας Ευαγγελία Κουρομπλή και η 21χρονη μέσος Ελένη Παπαστάμου οι οποίες έμειναν ελεύθερες κατόπιν επιθυμίας τους από το προηγούμενο σωματείο που ανήκαν (Νηρηίδες Φθίας).

Η Ευαγγελία από αρχές Νοεμβρίου είχε αναλάβει ως γυμνάστρια που είναι την προπόνηση των τερματοφυλάκων.

Η 19χρονη αμυντικός Βασιλική Οικονόμου από τις Ελπίδες Καρδίτσας (που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική),  η οποία κατάγεται από το Καρπενήσι.

Οι αθλήτριες στις πρώτες τους δηλώσεις, δήλωσαν πως είναι πολύ χαρούμενες που θα βοηθήσουν, με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει από τη συμμετοχή τους στους προηγούμενους συλλόγους που αγωνίστηκαν, την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της την πρώτη χρονιά που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να δώσουν αγωνιστική ώθηση μαζί με τις υπόλοιπες έμπειρες συμπαίκτριές τους στα νέα κορίτσια που κατά βάση απαρτίζουν το τμήμα μας.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει τις αθλήτριες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ενώ ταυτόχρονα ευχαριστεί τη διοίκηση των Ελπίδων Καρδίτσας και τον προπονητή της ομάδος κ. Δημήτριο Κουτσονάσιο  για την πραγματοποίηση της μετεγγραφής της Βάσως Οικονόμου, διαβεβαιώνει δε, ότι θα είναι συνεχείς οι προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση του τμήματος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικεία Ομάδα: Ολοκλήρωσε με «πεντάρα» το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Λαμία / Τέλος η Κορομπίλια

women
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η ομάδα γυναικών του ΠΑΣ Λαμία μας αφού στα πλαίσια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου επικράτησε του Α.Ο. ΖΩΗ με σκορ 5-0.
Τα τέρματα σημείωσαν οι Φαρδέλα (2΄,47΄, 80), Λατσούδα (4΄) και Κορομπίλια (73΄), ενώ δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής κορίτσια που δεν είχαν πάρει μέχρι τώρα.
Με τη νίκη αυτή οι κυανόλευκες τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πετυχαίνοντας 30 γκολ και δεχόμενα 9, έχοντας έτσι τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων (+ 21) στον όμιλο και με συνολικό απολογισμό 6 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Αυτή είναι και η καλύτερη επίδοση στα μόλις 3 χρόνια λειτουργίας του τμήματος, δείχνοντας την ανοδική πορεία που έχουν οι μικρές αθλήτριές.
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Παπαστάμος): Τόσκα (83΄ Καλύβα), Φούντα, Λατσούδα (51΄ Κουφοκώστα), Ντεμάι (69΄ Τσώρου), Παπαστάμου, Καραδήμα, Οικονόμου, Χότζα, Μανίτα, Κορομπίλια, Φαρδέλα.
Α.Ο. ΖΩΗ (Χιωτάκης): Μάκη, Περδικούλια, Πολυζώτη, Χατζηχρήστου (70΄ Αννούση), Κουλουμάση, Τσιότσικα (62΄Γκλιάτη), Γκότση, Μάρκου, Βιτζηλαίου, Θεοδώρου, Γκόβα (57΄ Τριανταφύλλου).

Δεν συνεχίζει στον ΠΑΣ Λαμία η Κορομπίλια!


 

Όπως αναφέρει το Greek Woman’s Soccer News, η Ντίνα Κορομπίλια δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στον ΠΑΣ Λαμία.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία αποτελεί όπως αναφέρει το Greek Woman’s Soccer News Η έμπειρη μεσοεπιθετικός Ντίνα Κορομπίλια.

Η ανακοίνωση:

Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ για ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑ Στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 η Έμπειρη Μεσοεπιθετικός

ΝΤΙΝΑ ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑ

η οποία δεν θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική χρονιά στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

Η ίδια, ευχαριστεί όλους στο σύλλογο για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους τη φετινή σεζόν:

“Να ευχαριστήσω την Διοίκηση
τις Συμπαίκτριές μου και όσους συντέλεσαν στην φετινή επιτυχία της ομάδας

Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με γέμισαν με όμορφες αναμνήσεις

Όσο για τις Μικρές της Ομάδας ένα πράγμα έχω να πω

Το Μέλλον σας Ανήκει !!

Σας Ευχαριστώ για ΟΛΑ ????????”

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή