Ακολουθήστε μας

Match Center

Στα ημιτελικά σε πείσμα Άρη, ΕΠΟ και Καραντώνη! / ΠΑΣ Λαμία – Άρης 1-0

Σέ ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Καραντώνη και μάλιστα αρνητικό….η Λαμία πανηγύρισε μια πανάξια και πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Άνταμ Τζανετόπουλοσ τ

Έδειξε τις προθέσεις του με το καλημέρα ο Καραντώνης / Πέναλτι εφεύρεση


Το ματς ξεκίνησε με τη Λαμία να ελέγχει το ρυθμό και τον Άρη να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις και να βρει το γκολ. Το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε χωρίς κάποια μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες για να έρθει στο 14′ ο διαιτητής Καραντώνης, με ένα πέναλτι εφεύρεση,  έστειλε τους φιλοξενούμενους στην άσπρη βούλα. Ο Σαράνοφ δεν μάντεψε σωστά την πλευρά που θα πήγε η μπάλα αλλά ο Καμαρά έκανε κακή εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα άουτ.  Μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης ο Μπεχαράνο στον οποίο καταλογίζεται το πέναλτι δέχθηκε και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Η Λαμία σταδιακά ανέβαζε την απόδοσή της εκμεταλλευόμενη τα πολλά και αβίαστα λάθη των φιλοξενούμενων στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στο 22′ ο Ταϊρόν ανάγκασε τον Σιαμπάνη σε δύσκολη επέμβαση. Μια φάση στην οποία ο Τάιρον τραυματίστηκε και στη συνέχεια αν και επέστρεψε, δεν μπορούσε να συνεχίσει και αποχώρησε, με την κατάστασή του να εκτιμάται αύριο ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν χωρίς τη μεγάλη φάση στην εστία του Σιαμπάνη με τον Καραντώνη να διακόπτει συνεχώς το παιχνίδι δημιουργώντας ένταση και νεύρα σε εξέδρα και πάγκο. Εξαιτίας αυτού αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα και ο Γιώργος Ζαγκανάς, μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τη Λαμία να έχει δημιουργήσει 4 τελικές (3 στην εστία) και τον Άρη μόλις 1! 

Το δεύτερο 45λεπτο μπήκε με τον Καραντώνη να…χάνει τη μπάλα και από λάθος πλάγια να δίνει στημένο στον Άρη ο οποίος γέμισε την περιοχή, με τον Ντιαγέ να κάνει τη κεφαλιά στην αγκαλιά του Σαράνοφ ο οποίος άργησε να βγει αλλά μάζεψε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 55′ η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ με τον πυραυλοκίνητο Σαραμαντά να κλέβει, να πατά περιοχή και να σουτάρει με το δεξί, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σιαμπάνη.

Στο 58′ ο Άρης κέρδισε ανύπαρκτο φάουλ από τον Σαραμαντά, εκτέλεσε ο Μαντσίνι, πήρε την κεφαλιά ο Μπράμπετς και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Σαράνοφ

Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μια φάση στην οποία ο Σαράνοφ μπλόκαρε τη μπάλα στη γραμμή,  με το παιχνίδι να συνεχίζεται.
Ενδεικτικό του…εκρηκτικού κλίματος που πυροδότησε ο Καραντώνης είναι ότι παρά το σκληρό παιχνίδι και τις διαμαρτυρίες των παικτών του Άρη, η πρώτη κίτρινη ήρθε στο 67 για φάουλ του Ντιαγέ στον Τζανδάρη!

Στο 70′ ο Καραμάνος έφυγε στη κόντρα, ο Μπράμπετς στην προσπάθειά του να τον ανακόψει έπεσε στο έδαφος με τον Καραντώνη να ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ (!) προκαλώντας νέα έκρηξη στην κερκίδια!

To παιχνίδι κυλούσε αλλά ποδόσφαιρο δεν βλέπαμε αφού τα σκληρά μαρκαρίσματα και η…ανέχεια του ρέφερι είχαν χαλάσει το παιχνίδι.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση!

 

Ο Τζανετόπουλος χτύπησε στο 117′ – Ο Σαράνοφ έπιασε πέναλτι στο τέλος


 

Στον έξτρα χρόνο της παράτασης ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με τις δύο ομάδες να έχουν αδειάσει από δυνάμεις απειλώντας κυρίως με στημένες φάσεις. Σε μία από αυτές στο 98′ εκτέλεσε ο Γκάμα, κεφαλιά του Φαμπιάνο, μπλόκαρε ο Σαράνοφ!  Στη τελευταία φάση του πρώτου 15λεπτου ο Άρης κέρδισε νέο φάουλ, ο Μπρούνο Γκάμα το εκτέλεσε έξυπνα με τον Σαράνοφ  να μπλοκάρει εύκολα. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης!

Το δεύτερο ημίχρονο έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση με τη Λαμία να παίρνει το αίμα της πίσω για την προκλητική διαιτησία του Καραντώνη ,με τον Τζανετόπουλο από κόρνερ του Προβυδάκη  να γράφει το 1-0 στο 117′ της αναμέτρησης!

Ο Σαράνοφ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων !

Τίποτα δεν άλλαξε με τη Λαμία να παίρνει τη πρόκριση στους “4” για τρίτη φορά στην ιστορία της και δεύτερη τα τελευταία τρία χρόνια!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Ματς-θρίλερ στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος»: Η Λαμία γύρισε από το 0-2 και πήρε βαθμό / ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Τρίκαλα 2-2

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” τον Α.Ο Τρικάλων.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 χάρη σε δυο τέρματα του Μηλιώτη (ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο) η Λαμία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 με τέρματα των Ντότη και Φυτόπουλου.

Το ματς:

Στο 9′ ένα λάθος της άμυνας της Λαμίας έδωσε τη μπάλα στον Μηλιώτη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε μερικά βήματα σούταρε και έκανε με δυνατό σουτ το 0-1.

Κίτρινη κάρτα στο 15′ στον Aderemi.

Στο 33′ απίστευτη ατομική ενέργεια του Άνθη από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους έβγαλε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Τρούμπουλος πρόλαβε τον Μηλιώτη πριν προλάβει να σκοράρει.

Στο 34′ ωραία σέντρα του Ντότη η μπάλα πέρασε χωρίς κανείς να μπορεί να στην σπρωξει στα δίχτυα. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Ραφαήλ Μαργαρίτη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η άμυνα των Τρικαλων έδιωξε.

Στο 40′ απευθείας εκτέλεση φάουλ της Λαμίας με τον Ντότη αλλά ο Γκέκας του είπε εντυπωσιακά όχι.

Στο 45′ αλλαγή μέσα ο Σαμαντας έξω ο Aderemi για τα Τρίκαλα.

Στο 48′ τραγικό λάθος του Τρούμπουλου ο Σαμαντάς την έκλεψε έκανε το σουτ όμως ο Στάγκος έδιωξε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Μηλιώτης δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 50′ πολυ ωραια προσωπική ενέργεια του Φράγκου, έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Ντότης δεν κατάφερε μπροστά από τον Γκέκα να σκοράρει, σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία.

Στο 61′ ο Μηλιώτης έφυγε στην κόντρα επίθεση, αφήνοντας τους αντιπάλους του και απέναντι στον Στάγκο έκανε εύκολα το 0-2.

Στο 64′ εκτέλεση φάουλ του Τσιάκα ο Σουλιώτης απομάκρυνε, ο Φυτόπουλος πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 67′ η Λαμία κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Ντότη να βρίσκεται ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή των Τρικάλων και έκανε με δυνατό σουτ το 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη καλή συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας και κατέληξε σε γκολ.

Στο 69′ ο Λιοπύρης έκανε ωραίο κατέβασμα της μπάλας, είχε χώρο μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 73′ είχαμε συγκρουση μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ Λαμία, ο Στάγκος στην αρχή της φάσης με τον Σουλιώτη και στη συνέχεια της φάσης ο Κουφιώτης με τον Σουλιώτη. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει αλλαγή ο Σουλιώτης και τη θέση του πήρε ο Ορφανός.

Στο 79′ ο Φράγκος έκλεψε τη μπάλα, έφτασε απέναντι στον Γκέκα τον πέρασε με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των Τρικάλων να τον ανατρέψει και ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι καί την κοκκινη κάρτα στον Γκέκα. Στα δοκάρια έκατσε ο Λαζαρίνας.

Στο 81′ ο Φυτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και με ωραίο σουτ έκανε το 2-2.
Στο 86′ Ντοτης καί Φράγκος κρυβουν τη μπάλα, την εμφανίζουν μέσα στη μεγάλη περιοχή του Λαζαρίνα αλλά λίγο πριν προλάβει ο Φράγκος να εκτελέσει ήρθε η άμυνα των Τρικάλων να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 90+5′ ο Τρούμπουλος σε θέση βολής μέσα στη περιοχή των Τρικάλων, σούταρε αλλά η μπάλα κοντραρε και πέρασε κορνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Παπανικολάου): Στάγκος, Διαμαντής, Γιώτης, Κουφιώτης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης Αθ., Φράγκος, Μαργαρίτης Ρ., Ντότης, Τσιάκας, Φυτόπουλος

Α.Ο Τρικάλων (Θεοδοσιάδης): Γκέκας, Γκεπερσιώτης, Ίτσιος, Σκόνδρας, Ανθής, Μέτσε, Μποζίδης, Aderemi, Φιρινίδης, Σουλιώτης, Μηλιώτης

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή