Ακολουθήστε μας
 

Match Center

Ήττα στη Λεωφόρο και τώρα…τρέχει / Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία 2-0

Σε ένα παιχνίδι εξ΄αρχής δύσκολο για τον ΠΑΣ Λαμία λόγω απουσιών, ο Παναθηναϊκός άσκησε ασφυκτική πίεση από το πρώτο λεπτό στην κυανόλευκη άμυνα, κέρδισε κατά κράτος το κέντρο και επικράτησε με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Αγωνία για Τάιρον. Και τώρα τρέχει ο ΠΑΣ Λαμία που έμεινε στους 18 βαθμούς!

Published

on

Σε ένα παιχνίδι εξ΄αρχής δύσκολο για τον ΠΑΣ Λαμία λόγω απουσιών, ο Παναθηναϊκός άσκησε ασφυκτική πίεση από το πρώτο λεπτό στην κυανόλευκη άμυνα, κέρδισε κατά κράτος το κέντρο και επικράτησε με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Αγωνία για Τάιρον. Και τώρα τρέχει ο ΠΑΣ Λαμία που έμεινε στους 18 βαθμούς!

Παναθηναϊκός-Λαμία: Με δύο φοβερά γκολ του Ιωαννίδη, το «τριφύλλι» νίκησε άνετα 2-0 και βρέθηκε στην τετράδα.

Σχηματισμοί


Ο Παναθηναϊκός είχε τον Διούδη στο τέρμα, δεξί μπακ ο Σάντσες κι αριστερό ο Χουάνκαρ. Στόπερ οι Βέλεθ, Σένκεφελντ και στα χαφ οι Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες. Δεξιά ήταν ο Αϊτόρ, αριστερά ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Η Λαμία είχε τον Σαράνοφ στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Σκόνδρας κι αριστερό ο Μαρτίνεθ. Στόπερ οι Αντέτζο, Τζανετόπουλος και στα χαφ οι Τζανδάρης, Νούνιες. Δεξιά ο Μπανγκουρά, αριστερά ο Ελευθεριάδης κι ο Ταϊρόν πίσω από τον Καραμάνο.

Γκολ από κόρνερ με Ιωαννίδη!


Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος για πρώτη φορά κόρνερ! Ο Αϊτόρ εκτέλεσε από δεξιά ωραία με το αριστερό, ο Ιωαννίδης σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 1-0.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν τον στόχο του γρήγορου γκολ και στο 6’ νέα καλή εκτέλεση, αυτή τη φορά σε φάουλ, από τον Αϊτόρ, κεφαλιά του Ιωαννίδη έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 9’ σέντρα του Παλάσιος, κεφαλιά του Γκατσίνοβιτς, απέκρουσε ο Σαράνοφ σε κόρνερ και στο 16’ μπαλιά του Γκατσίνοβιτς, αριστερό σουτ του Αϊτόρ στην κίνηση, ήταν άστοχο.

Σ’ εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός έριξε ρυθμό. Είχε τον έλεγχο, ενώ η Λαμία που είχε αναγκαστική αλλαγή με τον Αραμπούλι αντί του Ταϊρόν, έσφιξε την άμυνά της. Επιθετικά, όμως, ήταν ακίνδυνη και ο Παναθηναϊκός κρατούσε άνετα το σκορ.

Στο 32′ μακρινό σουτ του Γκατσίνοβιτς δεν είχε τύχη και στο 38’ σέντρα του Χουάνκαρ από αριστερά, ο Παλάσιος δεν βρήκε τη μπάλα, ενώ ήταν αμαρκάριστος. Στο 40’ έγινε ωραία συνεργασία των Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, η μπάλα έφτασε ξανά στον Βιγιαφάνιες, αλλά στο σουτ που επιχείρησε αστόχησε.

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος ήταν από την αρχή χαμηλός. Στο 50’ σ’ εξαιρετική κάθετη του Γκατσίνοβιτς, ο Ιωαννίδης έφυγε στον χώρο, έπεσε σε επαφή με τον Σκόνδρα, αλλά ο Γκορτσίλας δεν έδειξε κάτι.

Η Λαμία είχε την πρώτη καλή της στιγμή στο ματς στο 53’. Φάουλ του Σκόνδρα, αμαρκάριστος έκανε την κεφαλιά ο Αραμπούλι και μπλόκαρε ο Διούδης.

Στο 66’ είχε Καλή ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Φοβερό αριστερό σουτ εκτός περιοχής του Γκατσίνοβιτς, ο Σαράνοφ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 70’ σέντρα του Βιγιαφάνιες από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Βιτάλ κοντρόλαρε και σούταρε, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαράνοφ.

Γκολάρα ο Ιωαννίδης


Στο 76’ σουτ του Αραμπούλι, έξω από την μεγάλη περιοχή κόντραρε στον Σένκεφελντ κι έφυγε κόρνερ. Στο 77’ ο Βιγιαφάνιες πάσαρε στον Παλάσιος, ο οποίος εκτέλεσε κι ο Σαράνοφ απέκρουσε σε κόρνερ και στο 82’ έγινε το 2-0.

Ο Κουρμπέλης έδωσε στον Ιωαννίδη κι αυτός με πλάτη στο τέρμα, γύρισε κι από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε φοβερό σουτ με το δεξί κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 2-0!

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς (68’ Κουρμπέλης), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (57’ λ. τρ. Βιτάλ), Παλάσιος (84’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (84’ Καρλίτος).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες (78’ Νινούα), Μπανγκουρά (46’ Μανουσάκης), Ταϊρόν (19’ λ.τρ. Αραμπούλι), Ελευθεριάδης (46’ Μανούσος), Καραμάνος (66’ Βέλλιος)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Αδικεί τον εαυτό του / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

olylam

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με σκορ 4-1 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πληρώνει επί της ουσίας ένα κακό δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ.

Καθάρισαν Τσικίνιο και Ναβάρο

Στο 24’ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν χάρη σε δημιουργία του Ποντένσε να ανοίξουν το σκορ. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Τσικίνιο ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.  Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συνέλθει η Λαμία, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0, όταν στο 26’ ο Έσε έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αμέσως έδωσε κάθετα στον Ναβάρο που ήταν μόνος του, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή σε όλη συνέχεια του α μέρους και πήγαν με τον Ποντένσε να κάνουν και το 3-0 ωστόσο το σουτ του βγήκε άουτ.

Αυτή ήταν τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Με το δεξί ο Ποντένσε

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφερε με τον Ποντένσε να κάνει το 3-0.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιμόν έκανε μια φοβερή… λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν με τον Μασούρα να χάνει λίγα λεπτά αργότερα την ευκαιρία να κάνει το 4-0.

Έσπασε… το ρόδι ο Τόσιτς – Απάντησε ο Αλεξανδρόπουλος

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει και το 61΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιλούλης, το έκανε ο Τόσιτς στο 63’, ο οποίος ύστερα από μπαλιά του Λέικ έπιασε δυνατό σουτ γράφοντας το 3-1 σημειώνοντας παράλληλα, το πρώτο γκολ της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο 8 αγώνων πρωταθλήματος.

Η Λαμία προσπαθούσε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, αλλά πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ. Ελ Αραμπί τροφοδότησε υπέροχα στην περιοχή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος γύρισε στον Αλεξανδρόπουλος, που σκόραρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 90+3′ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Ποντένσε στο 52΄έκανε το 3-0 για να έρθει να μειώσει το σκρο στο 64΄ο Ζόραν Τόσιτς στο πρώτο του γκολ για φέτος! Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρία να μειώσει και σε 3-2 όμως δεν τα κατάφερε με τον Τσιλούλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε ανεβεί ψηλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ο Αλεξανδρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί και σκόραρε για το τελικό 4-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή