Ακολουθήστε μας
 

Αντίπαλοι

Απόλλωνας: Χωρίς Βερχουλστ και Γιακιμοφσκι στη Λαμία!

Εκπλήξεις υπάρχουν στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για την καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία την Κυριακή (20/2 – 15.00) για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Κι αυτό προκύπτει από τον αποκλεισμό τόσο του Βέρχουλστ όσο και του Γιακιμόφσκι! Οι δύο «κυανόλευκοι» υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Απόλλωνα , με συνέπεια ο Τζιανλούκα Φέστα να αποφασίσει να τους τιμωρήσει αφήνοντας τους στην Αθήνα.

Αντιθέτως, για πρώτη φορά στην 20άδα βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Φερνάντες και Εμπακόγκου, οι οποίοι μάλιστα ανακοινώθηκαν επισήμως το Σάββατο (19/2) από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».   

Αναλυτικά, η αποστολή των «κυανολεύκων» για την αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος» απαρτίζεται από τους: Κότσαρη, Σορκάν, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Ντεντάκη, Βιτλή, Ρόγκνε, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνες, Φερνάντες, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Εμπακόγκου, Σίγκνεβιτς, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Η δε ανακοίνωση των δύο νέων μεταγραφών από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, αλλά και του τέλους του Ματέι αναφέρει τα ακόλουθα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του γεννημένου στις 5 Φεβρουαρίου 1986, Πορτογάλου μέσου, Manuel Henrique Tavares Fernandes (Μπενφίκα, Πόρτσμουθ, Έβερτον, Βαλένθια, Μπεσίκτας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ, Καϊσερίσπορ).Επίσης στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1992, Νιγηριανός επιθετικός Jerry Mbakogu (Πάντοβα, Γιούβε Στάμπια, Κάρπι, Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα, Όσιγιεκ, Κοζέντσα).Ανακοινώνεται ακόμα η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φλορεντίν Ματέι».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

ΔΕΑΒ: “Οι μικροφθορές στο ΔΑΚ Αθ. Διάκος αποκαταστάθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ”

lampaok

Η ΔΕΑΒ δεν επέβαλλε κάποια ποινή στον ΠΑΟΚ αναφορικά με κάποιες μικροφθορές που προκλήθηκαν από οπαδούς της ομάδας στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στην Φθιώτιδα για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει: 1. Με την υπ’ αριθμ. 24/2024 απόφαση της ΔΕΑΒ, αποφασίστηκε η μη επιβολή διοικητικής κύρωσης σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για σοβαρά φαινόμενα βίας που φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους του κατά την αθλητική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις 24/4/2024, για τα playoffs του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1 2023/2024 καθώς κρίθηκε ότι οι προξενηθείσες φθορές στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ ήταν περιορισμένης έκτασης και μικρής αξίας και δεν συνιστούν συνακολούθως σοβαρά φαινόμενα βίας όπως αξιώνει η διάταξη του αρ. 9 του ν. 5085/2024 για την κατάφαση της, ενώ οι φθορές αποκαταστάθηκαν πλήρως, ολοσχερώς και εγκαίρως από την εγκαλούμενη ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή