



Νέα
“Αθανάσιος Διάκος”: Και με τη βούλα η χειρότερη έδρα του πρωταθλήματος
Η επίδοση των κυανόλευκων του ΠΑΣ Λαμία είναι η χειρότερη του φετινού πρωταθλήματος και αν οι ποδοσφαιριστές του Τζιανλούκα Φέστα θέλουν να πιστεύουν σε κάτι καλύτερο από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να “επενδύσουν” στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που τους απομένουν.
Η αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις των κυανόλευκων στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος και επιβεβαίωσε με τον χειρότερο τρόπο την…ανυπαρξία της έννοιας “έδρα” για το Αθανάσιος Διάκος.
Οι 7 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, οι 6 μόλις εντός έδρας νίκες την τελευταία διετία, τα 13 γκολ υπέρ έναντι 23 κατά φέτος στο “Αθανάσιος Διάκος” και πολλά ακόμη στοιχεία αποδεικνύουν περίτρανα πως η πάλαι ποτέ καυτή έδρα των κυανόλευκων έχει χάσει την αίγλη της και στην πράξη κοστίζει βαθμολογικά στους κυανόλευκους.
Με την ολοκλήρωση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η Λαμία και το “Αθανάσιος Διάκος” βρίσκονται στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας, μαζί με τον Απόλλων Σμύρνης.
Οι κυανόλευκοι στα 13 αυτά εντός έδρας παιχνίδια, είχαν απολογισμό 9 βαθμών με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Από την άλλη η “Ελαφρά Ταξιαρχία” είχε επίσης 9 βαθμούς συγκομιδή στην έδρα της, με 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες!
Η επίδοση των κυανόλευκων του ΠΑΣ Λαμία είναι η χειρότερη του φετινού πρωταθλήματος και αν οι ποδοσφαιριστές του Τζιανλούκα Φέστα θέλουν να πιστεύουν σε κάτι καλύτερο από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να “επενδύσουν” στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που τους απομένουν.


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Γ’ Εθνική: Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής


Με τη 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο, με τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας να ξεχωρίζει, καθώς πέτυχε τη δεύτερη νίκη του και βρίσκεται μόνος στην κορυφή.
Στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καραγκναρά στο 52ο λεπτό.
Στη Θήβα, ο Κηφισσός Κάτω Τιθορέας πραγματοποίησε νέα ανατροπή, επικρατώντας με 4-1 του ΑΟ Θήβα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με τον Τσέκα, όμως ο Αντωνίου με δύο γκολ στο 52’ και το 55’ ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο Μακρόπουλος στο 90’ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Στο Λουμίδειο, ο ΑΟ Καρύστου πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Νέα Αρτάκη, στο πρώτο ευβοϊκό ντέρμπι της φετινής σεζόν. Ο Δούμας άνοιξε το σκορ στο 63’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρέτσος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ταμυναϊκού με τον Φωκικό στο Τσαρπάλειο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς όμως να καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ανάμεσα στον Κατσαντώνη Αγράφων και την Αναγέννηση Σχηματαρίου. Για τους γηπεδούχους, ο βαθμός ήταν ο πρώτος στην κατηγορία.
Ο ΠΑΣ Λαμία είχε ρεπό.
Τα αποτελέσματα:
- Αστέρας Σταυρού – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-1
- Ταμυναϊκός – Φωκικός 0-0
- ΑΟ Θήβα – Κηφισσός 1-4
- Κατσαντώνης Αγράφων – Αναγέννηση Σχηματαρίου 0-0
- ΑΟ Καρύστου – Νέα Αρτάκη 2-0
- Ρεπό: ΠΑΣ Λαμία
Η επόμενη αγωνιστική (10-11/10):
- Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – ΑΟ Θήβα
- Φωκικός – Κηφισσός
- ΠΑΣ Λαμία – Ταμυναϊκός
- ΑΟ Καρύστου – Αστέρας Σταυρού
- Νέα Αρτάκη – Κατσαντώνης Αγράφων
- Ρεπό: Αναγέννηση Σχηματαρίου
Η Βαθμολογία (Δείτε Εδώ)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Σκαφτούρας
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




ΠΑΣ Λαμία για Ντίνο Σκαφτούρα: “‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία”
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-






Γ’ Εθνική (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου
-




Πήρε και Δημήτρη Αρσενίδη ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία Γυναικών: Στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας – Όλο το πρόγραμμα
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι διαιτητές του ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Κυανόλευκος και επίσημα ο Θωμάς Αρσενίδης
-




ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική
-




Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία από τον Ταμυναϊκό
-




ΑΟ Νέας Αρτάκης: Ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία με υψηλές βλέψεις και ενισχυμένο ρόστερ
-




Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ




























