Χωρίς κατηγορία
Η Λαμία κρίνει την παραμονή!
Όπως αναμενόταν εδώ και καιρό η τελευταία αγωνιστική είναι αυτή που θα κρίνει τελικά ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα συμπληρώσει το καρέ των ομάδων που θα υποβιβαστούν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Η 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League δεν ήταν ικανή να δείξει ποιες ομάδες θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα και έτσι όλα θα κριθούν στην 34η και τελευταία αγωνιστική!
Το θέμα όμως είναι πως την 4η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Γ΄ Εθνική θα την κρίνει η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Πανελευσινιακό την ερχόμενη Κυριακή.
Πάμε όμως να δούμε λίγο τα πράγματα με την σειρά.
Αρχικά στην ουρά της βαθμολογίας η κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής:
Όπως βλέπουμε Εργοτέλης , Ολυμπιακός Βόλου και Παναχαϊκή έχουν ήδη αποχαιρετήσει το πρωτάθλημα.
Από εκεί και έπειτα όμως η Ζάκυνθος και ο Πανελευσινιακός θα είναι οι ομάδες οι οποίες θα “διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία…
Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι στους 42 βαθμούς καθώς δεν έχει κατακυρωθεί ακόμη το τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αντίθετα τα Χανιά θα φτάσουν τους 35 βαθμούς ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στην τελευταία αγωνιστική καθώς θα κερδίσει το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό με 0-3 στα χαρτιά καθώς το ματς είχε διακοπεί λόγω εισβολής οπαδών και εκτόξευσης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.
Στην τελευταόα αγωνιστική λοιπόν το παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανελευσινιακό μονοπολεί το ενδιαφέρον καθώς έχει τριπλή σημασία!
Αρχικά η Ζάκυνθος δεν αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική καθώς θα αντιμετώπιζε τον Εργοτέλη, συνεπώς παίρνει εύκολα το τρίποντο. Συνεπώς όλα τα βλέμματα της Ζακύνθου θα είναι στραμμένα στην Λαμία για το αν τελικά θα παραμείνει η ομάδα του νησιού στην κατηγορία.
Από την άλλη και στην Ελευσίνα θα παρακολουθούν την αναμέτρηση καθώς με ένα θετικό αποτέλεσμα οι σταχυοφόροι είναι αυτοί που σώζουν την κατηγορία κάνοντας ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ νικών στο φινάλε του πρωταθλήματος.
Τέλος όλη η Λαμία θα έιναι στο γήπεδο αφού η ομάδα θέλει την νίκη αλλά και στραβοπάτημα του Απόλλων Σμύρνης στις Σέρρες έτσι ώστε να μείνει μόνη στην 4η θέση και να διεκδικήσει υπό προϋποθέσεις την άνοδο.
Τα σενάρια:
*Mε δεδομένο ότι η Ζάκυνθος φτάνει τους 34 βαθμούς
1) Αν ο Πανελευσινιακός κερδίσει στην Λαμία, οι σταχυοφόροι φτάνουν τους 37 βαθμούς και μένουν στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”


Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Στουρνάρα μετά το ισόπαλο εκτός έδρας 1-1 με την Αναγέννηση Άρτας.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1















