Γυναικεία Ομάδα
Γυναικεία Ομάδα: Αλλαγή ώρας λόγω Super League στο τελευταίο εντός της σεζόν!


Στη τελική ευθεία για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρησης της παρθενικής της σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών έχουν μπει τα κορίτσια του ΠΑΣ Λαμία τα οποία την Κυριακή υποδέχονται την πρωτοπόρο ομάδα του Βόλου.
Οι κυανόλευκες του Κώστα Παπαστάμου, δίνουν την Κυριακή το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για τη φετινή σεζόν υποδεχόμενες την πρωταθλήτρια του Ομίλου ομάδα του Βόλου.
Μάλιστα η αναμέτρηση άλλαξε ώρα διεξαγωγής και από τις 16:00 που είχε αρχικά ορισθεί, θα ξεκινήσει στις 13:30 αφού έγινε δεκτό το αίτημα των γηπεδούχων για αλλαγή ώρας λόγω της κρίσιμης αναμέτρησης της ανδρικής ομάδας , που υποδέχεται τον Ιωνικό στις 17:15.
Η φετινή πρωτόγνωρη εμπειρία τόσο για το φίλαθλο κοινό του ΠΑΣ Λαμία όσο και για τις ίδιες τις αθλήτριες αξίζει την παρουσία και το χειροκρότημα του κόσμου στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γυναικεία Ομάδα
Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία


Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία Γυναικών και τον Σταυρός Καλυθιών, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών.
Ρεπορτάζ: Νίκος Σκαρμούτσος
Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για στη μνήμη του Νώντα Χαντζή.
Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενες είχαν τις πιο σημαντικές στιγμές, με τον ΠΑΣ Λαμία να κρατά ανέπαφη την εστία του χάρη και στις επεμβάσεις της τερματοφύλακάς του.
Ο Σταυρός Καλυθιών απείλησε από νωρίς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό. Η Φλεβάρη βρέθηκε μόνη μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση και επιχείρησε το σουτ, όμως η Σπουρνιά ακούμπησε όσο χρειαζόταν την μπάλα, η οποία στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Λαμία ήρθε στο 15’, όταν η Μανίτα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τη Βασιλειάδου να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.
Στο 20ό λεπτό οι φιλοξενούμενες άγγιξαν ξανά το γκολ, όταν η Βογιατζή βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα της Τζανάκη, όμως το σουτ της πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η ομάδα της Λαμίας προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στατικές φάσεις, με τη Μανίτα να δοκιμάζει το πόδι της στο 28’, χωρίς όμως να βρει στόχο.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός παρέμεινε ισορροπημένος. Στο 55’ η Φλεβάρη επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη Σπουρνιά να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στο 66’ νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μανίτα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ, σε ένα παιχνίδι με λίγες αλλά σημαντικές ευκαιρίες και καλές αμυντικές αντιδράσεις.












Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Στον Σαρωνικό Αναβύσσου οι Τρούμπουλος και Στάγκος
-




Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα εντός έδρας με Κατσαντώνη Αγράφων για τον ΠΑΣ Λαμία – Στις 27/9 η σέντρα
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία – Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας ο Λάππας – Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Vid | Επιβεβαίωση για Διπλό Μαρκάρισμα: Στη Δόξα Μασχολουρίου ο Τσόφλιος
-




Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Γ’ Εθνική: Όλες οι αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα – Κλήρωση, σέντρα και νέο σύστημα playoffs
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Kύπελλο Ερασιτεχνών: Με AO Nέας Αρτάκης ο ΠΑΣ Λαμία στην Α’ Φάση – Αναλυτικά τα ζευγάρια
-




Το «αντίο» του Βασίλη Τρούμπουλου στον ΠΑΣ Λαμία: «Κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Ευχαριστώ για όλα»
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος και ο Τσιάκας – Συνεχίζει στο Αιγάλεω
-




Τίτλοι τέλους και για τον Βασίλη Γιώτη στον ΠΑΣ Λαμία – Το συγκινητικό «αντίο»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία
-




Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης







































