Ακολουθήστε μας

Play Out

Κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ για το ματς με τον Ιωνικό!

Στο “σκαμνί” για ακόμη μία αγωνιστική θα καθίσει η ΠΑΕ Λαμία αφού το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο την κάλεσε σε απολογία την Μ. Τετάρτη, 20-4-2022 και ώρα 13:00 για τα όσα αναγράφησαν στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα.

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η κλήση της ΠΑΕ Λαμία σε απολογία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ιωνικό.

Και αυτό γιατί μάλλον πέρασε εντελώς…απαρατήρητη η εν γένει συμπεριφορά των ανθρώπων του Ιωνικού πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με το βίντεο που έφερε στο προσκήνιο χθες το “Τρίο Μπελκάντο” να εκθέτει τους φιλοξενούμενους. (Δείτε το στο 38:10 του βίντεο)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Μ. Τετάρτη, 20-4-2022 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α/ ΠΑΕ Λαμία: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ Ιωνικός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ , 3 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β/ ΠΑΕ Άρης, G. Burgos (Προπονητής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β΄, 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, β’, γ’, 2 περ. α’ , β’ , 3 περ. α’, ζ’, η’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, γ’, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α’ , δ’ , 3 περ. α’, ζ’, η’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci (B. Προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β΄, 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε/ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 18/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

ΠΑΣ Λαμία: Πήρε τα σκήπτρα του νεότερου από τον Τσιάκα ο Καψαλιάρης!

Μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του ΠΑΣ Λαμία γράφτηκε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν απέναντι στην Athens Kallithea, με τον νεαρό Αλέξανδρο Καψαλιάρη να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα. Ο 17χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 10 Απριλίου 2008, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης και έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ με τα «κυανόλευκα» στη Super League, σε ηλικία 17 ετών και 1 μηνός, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του Δημήτρη Τσιάκα.

Παρά την ήττα με 3-0 για την ομάδα του Θανάση Στάικου, το ντεμπούτο του Καψαλιάρη ήταν αναμφίβολα ένα από τα highlights της βραδιάς.

Ο νεαρός πορτιέρο προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο του 2024. Αγωνίζεται με τον αριθμό 82 στη φανέλα και θεωρείται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της νέας γενιάς του συλλόγου.

Η πρώτη του συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν ο προπονητής του, Θανάσης Στάικος, του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει τη στιγμή, περνώντας τον ως αλλαγή στη θέση του Άγγελου Συριτούδη.

Η παρουσία του Καψαλιάρη στο χορτάρι μπορεί να κράτησε μόλις λίγα λεπτά, όμως ήταν αρκετή για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και να τον τοποθετήσει στο μικροσκόπιο για τις επόμενες σεζόν. Με τις σωστές βάσεις και στήριξη, όλα δείχνουν πως έχει μπροστά του ένα πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιρικό μέλλον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE:

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΨΑΛΙΑΡΗΣ (22/5/2025) ΑTHENS KALLITHEA – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 3-0 (17 ΧΡΟΝΩΝ, 1 ΜΗΝΑ, 12 ΗΜΕΡΩΝ)
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΚΑΣ 16/2/2025 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 7-0  (17 ΧΡΟΝΩΝ, 5 ΜΗΝΩΝ, 30 ΗΜΕΡΩΝ)
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΣ 26/9/2021 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ –ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-2  (17 ΕΤΩΝ, 9 ΜΗΝΩΝ, 3 ΗΜΕΡΩΝ)
  • ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 18/7/2020 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1-1  (18 ΕΤΩΝ, 5 ΗΜΕΡΩΝ)
  • ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ 23/11/2019 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΞΑΝΘΗ 1-0  (18 ΕΤΩΝ, 17 ΗΜΕΡΩΝ)
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΣ, 3/3/2024 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ 0-2 (18 ΕΤΩΝ, 4 ΜΗΝΩΝ, 21 ΗΜΕΡΩΝ)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή