Ακολουθήστε μας
 

Match Center

Έστειλε την πρόκριση στο “Αθανάσιος Διάκος” / Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία 1-0

Παναθηναϊκός-Λαμία: Με γκολ του Ιωαννίδη, οι «πράσινοι» νίκησαν με το φτωχό 1-0 την Λαμία. Έχασαν τα άχαστα οι γηπεδούχοι. Ο Σαράνοφ κράτησε τις όποιες πιθανότητες για τη ρεβάνς που είναι σε μία εβδομάδα. Σχηματισμοί Ο Παναθηναϊκός είχε τον Μπρινιόλι στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Κώτσιρας, αριστερό ο Χουάνκαρ και στόπερ οι Βέλεθ, Σένκεφελντ. Στα […]

Παναθηναϊκός-Λαμία: Με γκολ του Ιωαννίδη, οι «πράσινοι» νίκησαν με το φτωχό 1-0 την Λαμία. Έχασαν τα άχαστα οι γηπεδούχοι. Ο Σαράνοφ κράτησε τις όποιες πιθανότητες για τη ρεβάνς που είναι σε μία εβδομάδα.

Σχηματισμοί

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Μπρινιόλι στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Κώτσιρας, αριστερό ο Χουάνκαρ και στόπερ οι Βέλεθ, Σένκεφελντ. Στα χαφ έπαιξαν οι Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Αϊτόρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Η Λαμία είχε τον Σαράνοφ, στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα ήταν οι Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, δεξί μπακ χαφ ο Προβυδάκης, αριστερό ο Σαραμαντάς και στον άξονα οι Νούνιες, Μπεχαράνο. Πιο μπροστά τους ο Ταϊρόν και στην επίθεση οι Ελευθεριάδης, Καραμάνος σε διάταξη 5-3-2 ουσιαστικά.

Ευκαιρία ο ΠΑΟ

Το ματς άρχισε με μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Στο 2’ σέντρα του Γκατσίνοβιτς από δεξιά, πλασέ του Αϊτόρ στο δεύτερο δοκάρι, από καλή θέση, η μπάλα έφυγε άουτ. Μια φάση που θύμισε το 1-0 του Ισπανού στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τότε είχε σεντράρει ο Παλάσιος.

Φοβεροί Κώτσιρας, Ιωαννίδης και 1-0!

Στο 13’ διακόπηκε το ματς για πέντε λεπτά, εξαιτίας τραυματισμού του Σαράνοφ.

Με το που ξεκίνησε η αναμέτρηση έγινε το 1-0. Ο Κώτσιρας έκοψε επίθεση της Λαμίας, έφυγε στην κόντρα κι έκανε εξαιρετική πάσα στον Φώτη Ιωαννίδη. Αυτός κοντρόλαρε άψογα, ο Παλάσιος δίπλα έκανε κίνηση και σάστισε ο Τζανετόπουλος. Ο Ιωαννίδης, λοιπόν, βρήκε τον χώρο και με φανταστικό αριστερό πλασέ νίκησε τον Σαράνοφ για το 1-0!

Ο Ιωαννίδης να σημειωθεί ότι είχε και τα δύο γκολ στη Λεωφόρο στη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 στη Λεωφόρο επί της Λαμίας για το πρωτάθλημα, ενώ ήταν το πρώτο του τέρμα στο «τριφύλλι» με το αριστερό.

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έψαξε το 2-0 και στο 23’ ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 31’ απείλησε για πρώτη φορά η Λαμία, αλλά το σουτ του Ελευθεριάδη αριστερά εντός περιοχής, έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 33’ αριστερό σουτ του Αϊτόρ από το ημικύκλιο πέρασε ένα μέτρο άουτ από το δεξί δοκάρι και στο 36’ δεν δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιωαννίδης έκανε το γύρισμα από αριστερά, η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Τζανετόπουλου, ο οποίος άργησε να το «κολλήσει» στο σώμα. Ο Σιδηρόπουλος δεν έδειξε κάτι, ενώ ο Ευαγγέλου στο VAR που είχε την άνεση να δει τη φάση, δεν θεώρησε ότι υπήρξε παράβαση.

Στην εξέλιξη της φάσης, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Σέντρα του Χουάνκαρ, αριστερό πλασέ του Παλάσιος στην κίνηση η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ευκαιρία η Λαμία

Στο 43’ ο Παναθηναϊκός έφτασε ξανά κοντά στο 2-0. Ο Χουάνκαρ γύρισε στον Ιωαννίδη, αλλά ο Σαραμαντάς πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Έλληνα φορ.

Στο 45’+5’ η Λαμία απείλησε. Πάσα του Νούνιες, δεξί σουτ του Ταϊρόν στο όριο της μεγάλης περιοχής η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σκόνταψε στον Σαράνοφ

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος και από την αρχή του δεύτερου μέρους και αναζήτησε το 2-0 με κάθε τρόπο. Στο 48’ μπαλιά του Παλάσιος, στην κίνηση εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και μπλόκαρε ο Σαράνοφ με διπλή προσπάθεια.

Στο 57’ εκτέλεση κόρνερ του Γκατσίνοβιτς, μόνος του ο Βέλεθ έκανε καρφωτή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 63’ σε κόρνερ του Γκατσίνοβιτς, κεφαλιά του Ιωαννίδη απέκρουσε ο Σαράνοφ. Στην εξέλιξη, σε κόρνερ από την άλλη πλευρά, ο Βιγιαφάνιες βρήκε τον αμαρκάριστο Γκατσίνοβιτς, αλλά η κεφαλιά του Σέρβου έφυγε άουτ.

Στο 78’ ο Καρλίτος έβγαλε ωραία πάσα στον Αϊτόρ, αυτός στο τετ α τετ με τον Σαράνοφ, πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας απέκρουσε σε κόρνερ!

Oι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (72′ Μαουρίσιο), Γκατσίνοβιτς (72′ Καρλίτος), Παλάσιος, Αϊτόρ (80′ Βιτάλ), Ιωαννίδης (85’ Αλεξανδρόπουλος).

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Λούκας, Μαζουλουξής (46’ Σιμόν), Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Νούνιες, Μπεχαράνο (88′ Γκέντσογλου), Ταϊρόν (70’ Τζανδάρης), Ελευθεριάδης (70’ Ρόμανιτς), Καραμάνος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Αδικεί τον εαυτό του / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

olylam

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με σκορ 4-1 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πληρώνει επί της ουσίας ένα κακό δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ.

Καθάρισαν Τσικίνιο και Ναβάρο

Στο 24’ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν χάρη σε δημιουργία του Ποντένσε να ανοίξουν το σκορ. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Τσικίνιο ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.  Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συνέλθει η Λαμία, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0, όταν στο 26’ ο Έσε έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αμέσως έδωσε κάθετα στον Ναβάρο που ήταν μόνος του, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή σε όλη συνέχεια του α μέρους και πήγαν με τον Ποντένσε να κάνουν και το 3-0 ωστόσο το σουτ του βγήκε άουτ.

Αυτή ήταν τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Με το δεξί ο Ποντένσε

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφερε με τον Ποντένσε να κάνει το 3-0.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιμόν έκανε μια φοβερή… λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν με τον Μασούρα να χάνει λίγα λεπτά αργότερα την ευκαιρία να κάνει το 4-0.

Έσπασε… το ρόδι ο Τόσιτς – Απάντησε ο Αλεξανδρόπουλος

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει και το 61΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιλούλης, το έκανε ο Τόσιτς στο 63’, ο οποίος ύστερα από μπαλιά του Λέικ έπιασε δυνατό σουτ γράφοντας το 3-1 σημειώνοντας παράλληλα, το πρώτο γκολ της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο 8 αγώνων πρωταθλήματος.

Η Λαμία προσπαθούσε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, αλλά πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ. Ελ Αραμπί τροφοδότησε υπέροχα στην περιοχή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος γύρισε στον Αλεξανδρόπουλος, που σκόραρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 90+3′ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Ποντένσε στο 52΄έκανε το 3-0 για να έρθει να μειώσει το σκρο στο 64΄ο Ζόραν Τόσιτς στο πρώτο του γκολ για φέτος! Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρία να μειώσει και σε 3-2 όμως δεν τα κατάφερε με τον Τσιλούλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε ανεβεί ψηλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ο Αλεξανδρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί και σκόραρε για το τελικό 4-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή