Νέα
Σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία!


Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 20-5-2022 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ:
7ηΑγωνιστική
ΠΑΕ Λαμία: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α΄, β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
8ηΑγωνιστική
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/22/1009080 από 14/5/2022 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, 15 παρ. 2 περ. α’ και δ’, 3 περ. α’ και ζ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/108/1/34-κε’ από 13/5/2022 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’ και δ’, 3 περ. α’, ζ’, η, 15 παρ. 4 περ. α ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/22/993649 από 12/5/2022 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Άρης.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ , δ’ , 3 περ. α’ και ζ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
9ηΑγωνιστική
ΠΑΕ Άρης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/22/1025358 από 17-05-2022 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α’ , γ’, 3 περ. α’ και ζ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/108/1/35-λβ από 16-05-2022 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α’ και δ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ , δ’ , 3 περ. α’, ζ’, η’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΠΑΕ Άρης: «Σας γνωρίζουμε ότι επί της 129/10-5-2022 κλήσεως της ομάδας σας, προς απολογία, δικάσιμος είχε ορισθεί η 12-5-2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 κατά την οποία η υπόθεση αναβλήθηκε. Με την παρούσα σας καλούμε εκ νέου προς απολογία στο ακροατήριο του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, την 20-5-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00»
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν


Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-






Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας







