Μεταγραφές
Τραβάει τα βλέμματα ο Προβυδάκης


Ο Κώστας Προβυδάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα, βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών ομάδων.
Διαβάστε το δημοσίευμα:
Το συμβόλαιο του Κώστα Προβυδάκη με τη Λαμία ολοκληρώνεται και σίγουρα με τις εμφανίσεις του τόσο την εφετινή χρονιά όσο και την προηγούμενη θα αποτελέσει έναν πόλο έλξης.
Όντας στην πιο παραγωγική ηλικία της καριέρας του (26) ο Προβυδάκης αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στο ανώτερο επίπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Παρά την κακή αγωνιστική κατάσταση της Λαμίας, ο Ηρακλειώτης δεξιός οπισθοφύλακας είναι από τους λίγους παίκτες που έχουν διασωθεί και έχουν αποδείξει και με το παραπάνω ότι αξίζουν να αγωνίζονται στο επίπεδο της Super League 1.
H αμυντική του συνέπεια και οι επιθετικές αρετές που έχει στο παιχνίδι του, τον καθιστούν από τα μπακ της σύγχρονης εποχής, δηλαδή έναν αμυντικό ο οποίος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στη δημιουργία ευκαιριών, βάσει των πολύ καλών του επαφών που έχει με τη μπάλα, ένα χαρακτηριστικό που έχει αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό την διετία που μας πέρασε, όπως και τις σωστές μεταβιβάσεις.
Σε αυτό ρόλο παίζει και η ταχύτητα του, που του επιτρέπει την εύκολη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο, γι’ αυτό άλλωστε αγωνίστηκε ουκ ολίγες φορές ως μπακ-χαφ.
Με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της Λαμίας, ωστόσο τον είδαμε και σε δύο διαφορετικούς ρόλους, αυτούς του αριστερού μπακ αλλά και στο κέντρο, όπου έδειξε ότι αν και είναι μία θέση “ξένη” για εκείνον, μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα.
Μετά τις τέσσερις ασίστ που είχε κόντρα σε Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης, Απόλλωνα Σμύρνης και την πολύ σημαντική κόντρα στον Άρη, που έστειλε τη Λαμία στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Προβυδάκης σημείωσε και το πρώτο του γκολ σε επίπεδο Super League 1 απέναντι στον Αστέρα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, υπογράφοντας τη νίκη των Φθιωτών μέσα στην Τρίπολη με 2-0.
Με το συμβόλαιο του με τη Λαμία να εκπνέει στα τέλη Ιουνίου, ο ίδιος θα είναι σε θέση να επιλέξει την καλύτερη από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, με τις ομάδες της Super League 1 βεβαίως να έχουν τον πρώτο λόγο, όπως και η προοπτική του εξωτερικού.
Πηγή: prismanews.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Μαγκλάρας!


Την θέση κάτω από τα γκολποστ θωρακίζει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Μαγκλάρα.
Ο 25χρονος πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από την Ένωση 2010 και υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Μάλιστα έχει κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πρόοδο Ρωγών.
Τέλος υπενθυμίζουμε πως ο Μαγκλάρας είχε αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής με τον Αστέρα Σταυρού.
Οι εμπλεκόμενες πλευρές κινήθηκαν μεθοδικά προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και τελικά ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κυανόλευκα!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία


















