Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Η επόμενη ημέρα τον βρίσκει….αλλαγμένο!

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η Λαμία ολοκλήρωσε ψυχοφθόρα τη σεζόν, παραμένει στη Super League αλλά ξεκινά το σχεδιασμό της για την επόμενη μέρα σαν νεοφώτιστη. Σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα για τους κυανόλευκους!

Έπρεπε να φτάσουμε στις 19 Ιουνίου για να κλείσει θετικά το κεφάλαιο “Παραμονή” για τον ΠΑΣ Λαμία, με τους κυανόλευκους μέσω της διαδικασίας των μπαράζ να χαμογελούν παραμένοντας στην κορυφαία κατηγορία της χώρας για ακόμη μία σεζόν.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και η επόμενη ημέρα αναμένεται να βρει το κλαμπ να γυρίζει σελίδα. Η Λαμία θα ξεκινήσει το σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν ως νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία, αφού ελάχιστοι είναι αυτοί που θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλος του κλαμπ!

 

Ο προπονητής


Το Α και το Ω μιας ομάδας είναι ο προπονητής. Ο Τζανλούκα Φέστα έφερε εις πέρας μετά κόπων και βασάνων την επικίνδυνη αποστολή που ανέλαβε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από τον κυανόλευκο πάγκο. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του; Σε επίπεδο…”νερατζιάς” έχουν ήδη ακουστεί τα πρώτα ονόματα, δύο προπονητών με παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο απόφαση δεν έχει παρθεί, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα!

 

Οι ποδοσφαιριστές


Τριανταδύο ποδοσφαιριστές συνολικά φόρεσαν τη φανέλα της Λαμίας φέτος, με πολλούς από αυτούς να αποτελούν ήδη παρελθόν, άλλοι αναμένεται να αποχωρήσουν ενώ μερικοί από αυτούς θα φορούν και τη νέα σεζόν τα κυανόλευκα.

Ένα δίδυμο που δεν αναμένεται να χαλάσει είναι αυτό των πορτιέρο. Σαράνοφ και Γκαραβέλης έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, φέτος ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και θα συνεχίσουν να φορούν τα κυανόλευκα. Τρίτος στην ιεραρχία θα παραμείνει ο Νίκος Τρόπουλος με τον Βενιζέλο Πενταράκη να έχει ήδη αποχωρήσει και μένει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη, νεαρού τερματοφύλακα, χωρίς να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες!

Στην άμυνα αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Ο Νταβίντ Σιμόν θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν μιας και το δείγμα ήταν θετικό στο διάστημα που αγωνίστηκε, ο Τζανετόπουλος έχει συμβόλαιο για 2 ακόμη χρόνια, ενώ στα κυανόλευκα θα συνεχίσει και ο Κυριάκος Μαζουλουξής. Τα συμβόλαιο των Βύντρα, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκη, Σαραμαντά ολοκληρώνονται. Οι πρώτοι τρεις θα αποτελέσουν παρελθόν, ο Προβυδάκης ψάχνεται για μια αλλαγή, η Λαμία θα του κάνει κουβέντα για ανανέωση συνεπώς είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παραμονής εν τέλει, ενώ στον Σαραμαντά θεωρείται δεδομένο πως θα προταθεί νέο συμβόλαιο.

Στο κέντρο ο Ντάνι Μπεχαράνο θα συνεχίσει να ηγείται και τη νέα σεζόν, ο Φάνης Τζανδάρης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο όμως η θέση του μοιάζει επισφαλής, όπως συμβαίνει και με τον Σάββα Γκέντσογλου,  ο Βασίλης Τρούμπουλος, ο Ταϊρόν ολοκλήρωσε και την δεύτερη θητεία του, θα κάνει μια κουβέντα για ανανέωση αλλά παραμένει ερωτηματικό. Ερωτηματικό παραμένει και η υπόθεση του Κρίστοφερ Νούνιες. Ο Κοσταρικανός έχει συμβόλαιο, ο μάνατζερ του “ψάχνεται” για μεταγραφή συνεπώς αν φέρει μια καλή πρόταση που θα ικανοποιεί τον ΠΑΣ Λαμία θα αποχωρήσει.

Από εκεί και πέρα Νινούα και Μπανγκουρά, δύο παίκτες που ήρθαν στη Λαμία με τη μορφή δανεισμού θα επιστρέψουν στις ομάδες τους και μετά χάος! Στην κυανόλευκη επίθεση υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους να βρίσκονται στον αέρα!

Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος, Τσούκαλος, Αραμπούλι είναι ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, η Λαμία αναμένεται να κάτσει στο τραπέζι με Καραμάνο και Τσούκαλο ενώ οι υπόλοιποι εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν παρελθόν!

Όσον αφορά τους Μανούσο, Ρόμανιτς, Ελευθεριάδη και Μανουσάκη που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, οι πρώτοι δύο θα βρίσκονται στην προετοιμασία, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μανουσάκη, ενώ η θέση του Ελευθεριάδη είναι στον αέρα αφού ο βραχύσωμος επιθετικός δεν έπεισε με την παρουσία του και το σενάριο να σπάσει το συμβόλαιό του είναι υπαρκτό!

 

Αλλάζει και το οργανόγραμμα!


Τέλος, οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στο αγωνιστικό αλλά και στο διοικητικό κομμάτι. Το οργανόγραμμα της ΠΑΕ αναμένεται να αναθεωρηθεί κάτι που έγκειται στο πλαίσιο της γενικότερης ανανέωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε το προσεχές διάστημα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η ώρα της πρεμιέρας έφτασε για τη Γ’ Εθνική και τον 5ο όμιλο, με τις τρεις ομάδες της Φθιώτιδας να ρίχνονται στη μάχη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αστέρας Σταυρού, ΑΠΣ Κηφισσός και ΠΑΣ Λαμία ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, με στόχο να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Σταυρού, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζαλαώρα, και ο ΑΠΣ Κηφισσός, με τον Βαγγέλη Λέντα στον πάγκο, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ένα φθιωτικό ντέρμπι στην Κάτω Τιθορέα, ενώ ο ΠΑΣ Λαμία, με τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο στην τεχνική ηγεσία, θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης».

Ντέρμπι στην Κάτω Τιθορέα


Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από πλευράς Φθιώτιδας είναι αυτό στο γήπεδο Τιθορέας, όπου ο ΑΠΣ Κηφισσός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Σταυρού.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά από τα γήπεδα της Φθιώτιδας, όμως πλέον βρίσκονται στο ίδιο πρωτάθλημα και η πρώτη τους συνάντηση στη Γ’ Εθνική αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Βαγγέλης Λέντας θα καθοδηγήσει τον ΑΠΣ Κηφισσό στην πρώτη του συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Φθιώτιδας, ενώ ο Βαγγέλης Ζαλαώρας θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Αστέρα Σταυρού ως πρώτος προπονητής στη Γ’ Εθνική, καθώς έχει ήδη καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

📻 Η αναμέτρηση της Κάτω Τιθορέας θα έχει ζωντανή ενημέρωση μέσω του LamiaPolis 87,7, με τον Λάμπρο Αρναούτογλου να βρίσκεται στο γήπεδο και να μεταφέρει την εξέλιξη του φθιωτικού ντέρμπι.

Πρεμιέρα στο «Αθανάσιος Διάκος» για τον ΠΑΣ Λαμία


Την ίδια ώρα, στις 16:00, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης» στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Η ομάδα του Γιώργου Ζαχαρόπουλου θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 5ο όμιλο, μπροστά στο κοινό της, ανοίγοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα σεζόν.

 Ζωντανή ενημέρωση μέσω του LamiaPolis 87,7 θα υπάρχει και από το «Αθανάσιος Διάκος», με συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου

Σάββατο 26/09 – 16:00
Διάγορας Αγ. Παρασκευής – Νέας Αρτάκης Α.Ο.
Γήπεδο Αγ. Παρασκευής

Κυριακή 27/09 – 16:00
Φωκικός ΑΣ – Θήβα ΑΟ
Δημοτικό Γυμναστήριο Άμφισσας

Κυριακή 27/09 – 16:00
ΑΠΣ Κηφισσός – Αστέρας Σταυρού
Γήπεδο Τιθορέας

Κυριακή 27/09 – 16:00
ΠΑΣ Λαμία 1964 – Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης»
ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»

Κυριακή 27/09 – 16:00
ΑΕ Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΑΟ Καρύστου
Δημοτικό Σχηματαρίου

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή