Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Δ.Σ. για εκλογές στη Superleague – Φαβορί ο Παπαϊωάννου

Για την προσεχή Παρασκευή (24/6) ορίστηκε το Δ.Σ. της Superleague όπου θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου. Φαβορί ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στον συνεταιρισμό, για την ανάδειξη νέου προέδρου. Ο μοναδικός που αυτή την ώρα έχει εκδηλώσει την πρόθεση για να αναλάβει την προεδρία, είναι ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊώαννου.

Επιπλέον θα γίνει εισήγηση προς την ΕΠΟ περί τροποποίησης άρθρων του Κώδικα Δεοντολογίας που αφορούν τον στοιχηματισμό. Το συγκεκριμένο θέμα έβαλε στο τραπέζι σε προηγούμενο Δ.Σ. ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, έπειτα την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη η ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας: 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.

3/ Θέματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου – παράταση ισχύος της αρμοδιότητας διαχείρισης του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Συστήματος Εισιτηρίων (άρθρο 41Γ παρ. 6.β. του Ν.2725/1999) από το Συνεταιρισμό.

4/ Εισήγηση προς την ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 26-30 του Κώδικα Δεοντολογίας.

5/ Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.

6/ Διάφορα.

Πηγή

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή