Ακολουθήστε μας

Νέα

Pics | ΠΑΣ Λαμία: Επίσημη πρώτη με ξεκάθαρο πλάνο και αισιοδοξία

Tην επίσημη “πρώτη” της για την νέα σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, υπό τις οδηγίες του Τζανλούκα Φέστα και των συνεργατών του.

Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” υπό την παρουσία περίπου 100 φιλάθλων, μεταξύ των οποίων και οι οργανωμένοι οι οποίοι έδωσαν χρώμα στις εξέδρες.

Σε αυτή τη πρώτη συγκέντρωση, βρέθηκαν αρκετά νέα πρόσωπα και συγκεκριμένα οι Τόμας Ντε Βινσέντι, Ιβάν Γκοράνοφ, Πέτρος Γιακουμάκης, Πάρης Μπάμπης, Σωτήρης Τσιλούλης, Βικίντας Σλίβκα.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν ο Γιώργος Μανούσος που ζήτησε και έλαβε έξτρα άδεια, ο Τάσος Καραμάνος που επίσης έχει άδεια παραπάνω λόγω τραυματισμού, αλλά και οι..”κομμένοι” Γιώργος Μανουσάκης και Χρήστος Ελευθεριάδης οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Το παρόν έδωσε ο Κυριάκος Μαζουλουξής ο οποίος επίσης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αλλά και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του συλλόγου και συγκεκριμένα οι: Νίκος Τρόπουλος, Βασίλης Τρούμπουλος, Ντίνος Λαμπρόπουλος, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Καραγιάννης, Κοντονίκος.

Τέλος απόν ήταν και ο Κρίστοφερ Νούνιες ο οποίος αφίχθη στην πόλη μας μετά από πολύωρο ταξίδι αφού είχε ξεκινήσει η προπόνηση.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Κασναφέρης μίλησαν για το πλάνο της νέας σεζόν ενώ το παρόν έδωσε και ο σκάουτερ της ομάδας μας, Δημήτρης Φαράντος.

Συνολικά συμμετείχαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Νίκος Τρόπουλος, Μπόγιαν Σαράνοφ, Θανάσης Γκαραβέλης, Ντάνιελ Αντέτζο, Άνταμ Τζανετόπουλος, Κυριάκος Μαζουλουξής, Γιώργος Σαραμαντάς, Ιβάν Γκοράνοφ, Νταβίντ Σιμόν, Θανάσης Μαργαρίτης, Πάρης Μπάμπης, Ντάνι Μπεχαράνο, Φάνης Τζανδάρης, Σάββας Γκέντσογλου, Βασίλης Τρούμπουλος, Βικίντας Σλίβκα, Τόμας Ντε Βινσέντι, Λάζαρ Ρόμανιτς, Πέτρος Γιακουμάκης, Σωτήρης Τσιλούλης, Νίκος Τσούκαλος, Νίκος Κοντονίκος, Ντίνος Λαμπρόπουλος, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Νίκος Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.

«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή