Χωρίς κατηγορία
“Ενωμένοι προχωράμε” και στα διαρκείας…


Ακόμη μία σεζόν στην Football League και το όνειρο για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Super League καλά κρατεί.
Ότι δεν κατάφερε η ομάδα μας πέρυσι θα επιδιώξει φέτος με τον στόχο να είναι ο ίδιος. Για αυτό και παρόλο που καθυστέρησε ο σχεδιασμός της ομάδας, άπαντες κινούνται αστραπιαία σε όλα τα επίπεδα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να δημιουργήσουν μία ομάδα ανταγωνιστική όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εξαγωνιστικά.
Για το λόγο και επειδή ως γνωστόν η κινητήριος δύναμη κάθε οομάδας είναι ο κόσμος της, οι ιθύνοντες των κυανόλευκων με σημερινή ανακοίνωση γνωστοποίησαν τη δίαθεση των καρτών διαρκείας για το φίλαθλο κοινό και το κόστος αυτών ανά θέση.
Με μότο λοιπόν ”ενωμένοι προχωράμε’‘ η ΠΑΕ κάνει κάλεσμα στο κόσμο να στηρίξει και φέτος την προσπάθεια και να τελειώσει ότι άφησε μισό την περασμένη σεζόν.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση και το κόστος των καρτών διαρκείας:
Επιθυμία όλων είναι η ομάδα της Λαμίας να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων χρόνων!!
Η συμπαράσταση του κόσμου στις κερκίδες είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ προσαρμόζει τις τιμές των καρτών διαρκείας στις συνθήκες των καιρών και δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν φθηνή πρόσβαση στο γήπεδο.
– Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Χωρίς κατηγορία
Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!


Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!
Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.
Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.
Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!
Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Λαμία: Τα σενάρια υποβιβασμού – Πώς μπορεί να βρεθεί τη Δευτέρα στη Super League 2
-
Αυτά τα χρήματα έλαβαν οι ελληνικές ομάδες από την UEFA για τους διεθνείς / To ποσό που πήρε ο ΠΑΣ Λαμία
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Δοκιμές, ευκαιρίες και αναπόφευκτη ήττα… παραμονής / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-3
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος
-
Παιχνίδι “κλειδί” για τη μάχη της παραμονής!
-
Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”