Χωρίς κατηγορία
Πέταξε βαθμούς και τώρα τρέχει
Για άλλο ένα εκτός έδρας ματς η ομάδα μας εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και με μία ακόμη κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 2-1 από τον Τύρναβο, αφήνοντας τους τρεις βαθμούς και τώρα τρέχει στα εναπομείναντα παιχνίδια να μπορέσει να διεκδικήσει μία θέση στα playoffs.
H ομάδα μας μπήκε με αρκετή διάθεση στο πρώτο ημίχρονο όμως ο Τύρναβος σε μία ανυποψίαστη φάση ευτύχισε να προηγηθεί όταν σε γύρισμα ενός πρώην παίκτη μας, του Λαμπρόπουλου ο Γκούρτσας βρήκε πρώτος την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Μπλάζιτς. Η ομάδα μας δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και δημιουργώντας αρκετές φάσεις έφερε το ματς στα ίσια όταν μετά από πάσα του Πέρες στο Νεόφυτο, αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ευστοχήσει στο πλασέ και να φέρει το ματς στα ίσια. Στα λεπτά που απέμειναν ακολούθησε κυρίως παιχνίδι κέντρου με λιγοστές καλές φάσεις για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έδειξε πάλι το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια καθώς ναι μεν μπήκε δυνατά στο ματς αλλά μετά το γκολ που δέχτηκε ύστερα από αδράνεια της άμυνας δεν κατάφερε να γίνει πολύ απειλητική. Όπως είπαμε λοιπόν ο Τύρναβος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 63′ όταν ο Μιλουτίνοβιτς έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Ποκονγκ πλάσαρε εύστοχα τον Μπλάζιτς και διαμόρφωσε το 2-1.
Η ομάδα μας και πάλι προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια όμως βρήκε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα Πρίφτη ο οποίος σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Περες έδιωξε με δυσκολία την μπάλα σε κορνερ , ενώ στο 85′ σε καρφωτή κεφαλιά του Χαϊκάλη είπε και πάλι όχι.
Έτσι ο Τύρναβος πανηγύρισε την νίκη και την κατάκτηση 3 υπερπολύτιμων βαθμών και η Λαμία εμεινε πίσω στην προσπάθεια της για είσοδο στα playoffs και θέλει νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια , αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ηρακλή.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Χωρίς κατηγορία
VID | Στουρνάρας: “Η Λαμία έχει δύο ήττες για τους ίδιους εξωαγωνιστικούς λόγους”


Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εξήρε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Βαγγέλης Στουρνάρας ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αποφάσεις που έκριναν το παιχνίδι!
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3

















