Ροή Ειδήσεων
Breaking: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Λαμιέων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου!


Και επισήμως τέλος στην “παραφιλολογία” για την κάθοδο του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δίνει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου με επίσημη ανακοίνωση του στα ΜΜΕ, όπου καλεί τους δημότες να συστρατευτούν ανεξαρτήτως παρατάξεων και πεποιθήσεων για μια δυναμική επανεκκίνηση της Λαμίας και των Δημοτικών Κοινοτήτων της.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι
Ανταποκρινόμενος στο αίτημα των καιρών, τις αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης και το πρωτόγνωρο κύμα υποστήριξης που εισπράττω από τους συμπολίτες μας, με βαθιά επίγνωση της ευθύνης του αξιώματος που προτίθεμαι να διεκδικήσω, απευθύνομαι στην καθεμία και στον καθένα από εσάς, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, δηλώνοντας επίσημα ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων.
Ο συνδυασμός μας θα πλαισιώνεται από συμπολίτες μας, με στόχο και διάθεση για σκληρή δουλειά. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και θα αγωνιστούμε δυναμικά για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.
Η δήλωση της υποψηφιότητάς μου, προέκυψε μετά από ώριμη και συγκροτημένη σκέψη βασιζόμενη στο στόχο της κοινωνικοοικονομικής επανεκκίνησης. Η οπισθοδρομική πορεία της Λαμίας και των τοπικών κοινοτήτων του δήμου πρέπει να σταματήσει.
Η πρόσφατη απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ στον δήμο μας αποτύπωσε μείωση πληθυσμού κατά 8.843 κατοίκους. Αυτό δεν συνέβη τυχαία. Πέραν του δημογραφικού ζητήματος ολοένα και περισσότεροι νέοι αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την περιοχή καθώς η ανεργία αυξάνεται ενώ οι σχεδόν μηδαμινές επενδύσεις σε συνδυασμό με την απαξίωση του τουριστικού προϊόντος διώχνουν το πιο παραγωγικό και δημιουργικό κομμάτι πολιτών από τον τόπο μας.
Δεν αδικώ κανέναν αλλά η σημερινή κατάσταση δεν καλλωπίζεται με καλές προθέσεις και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Διορθώνεται με στόχους, διεκδικήσεις και πολλή δουλειά.
Με σχεδιασμό, διαφάνεια και ανιδιοτέλεια έχουμε σκοπό να κάνουμε την Λαμία πρωταγωνίστρια. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας είναι τεράστια. Λειτουργώντας ως ομάδα μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε επ’ ωφελεία όλων των δημοτών.
Θα πορευτούμε με πράξεις και όχι με λόγια. Βάζοντας πρώτα το ΕΜΕΙΣ και όχι το εγώ. Όπως ακριβώς κάναμε και στον ΠΑΣ Λαμία που από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες βρίσκεται πλέον για 6η συνεχόμενη σεζόν στα σαλόνια της Super League.
Είμαι πεπεισμένος πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να αλλάξουμε την ρότα της Λαμίας προς το καλύτερο. Μπορούμε να την κάνουμε αντάξια της ιστορίας της με ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό αποτύπωμα.
Μετά τιμής,
Πανουργιάς Παπαϊωάννου
Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων
Instagram panourgias_papaioannou
Facebook Panourgias Papaioannou
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Πρώτο δείγμα θετικό! ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης 5-0


Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι εντός έδρας έδωσε η ΠΑΣ Λαμία, επικρατώντας εύκολα με 5-0 του Αίαντα Σούρπης και παρουσιάζοντας μία αρκετά καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.
Η ομάδα των Γιώργου Ζαχαρόπουλου και Βασίλη Ευαγγελίου είχε τον έλεγχο του αγώνα, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και έδειξε στον αγωνιστικό χώρο αρκετά από τα στοιχεία που δουλεύονται στην προετοιμασία. Η Λαμία δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και έφτασε σε μία άνετη επικράτηση.
Παράλληλα, θετικές εντυπώσεις άφησαν οι υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές Αρσενίδης, Ζούνιορ, Λανς, Αμπντούλ και Τσέλα, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής και έδωσαν επιπλέον λύσεις και στοιχεία προς αξιολόγηση στο τεχνικό επιτελείο.
Κυρίαρχη από το ξεκίνημα
Από τα πρώτα λεπτά η Λαμία ανέλαβε την πρωτοβουλία, έχοντας την κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν από τα άκρα και να βρουν χώρους στην αντίπαλη περιοχή, με τον Αίαντα να περιορίζεται κυρίως σε παθητικό ρόλο.
Η υπεροχή της Λαμίας μετουσιώθηκε σε γκολ στο 20ό λεπτό. Ο Αρβανίτης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ηλίας Ματθαίου πήρε την κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Φθιώτιδας.
Η Λαμία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 32’ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Θανάσης Μαργαρίτης επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ, ο Χαλάτσης δεν κατάφερε να μπλοκάρει και στην επαναφορά ο Αρβανίτης με κεφαλιά-ψαράκι έγραψε το 2-0.
Θα μπορούσε και τρίτο πριν την ανάπαυλα
Το προβάδισμα θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 37’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Ματθαίου, ο Αρβανίτης έκανε την προβολή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλάτση.
Λίγο αργότερα, ο Αρβανίτης εκμεταλλεύτηκε το κλέψιμο της μπάλας από τον Ξηροκώστα και πάτησε στην περιοχή, όμως το κοντρόλ του ήταν ανοικτό και ο Χαλάτσης πρόλαβε να απομακρύνει, κρατώντας το 2-0.
Η μοναδική μεγάλη απειλή και άμεση απάντηση
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίας Σούρπης προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και στο 50’ έφτασε κοντά στο 2-1. Ο Κόντρα έκανε την προσπάθεια και ο Καραγιάννης το πλασέ, όμως ο Αμπντούλ βρέθηκε πάνω στη γραμμή και απομάκρυνε την μπάλα, αποσοβώντας το γκολ.
Η Λαμία δεν επηρεάστηκε και συνέχισε να δημιουργεί. Στο 56’ ο Τσέλα δοκίμασε το σουτ, με τον Χαλάτση να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση.
Τσέλα και Ζούνιορ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ
Στο 63’ η Λαμία έφτασε και σε τρίτο τέρμα, μετά από όμορφη συνεργασία των υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστών. Ο Αρσενίδης συνεργάστηκε από τα αριστερά με τον Ραφαήλ Μαργαρίτη, ο οποίος γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Νοέλ Τσέλα με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 3-0.
Στο 70’ ο Λανς πραγματοποίησε όμορφη ατομική ενέργεια και επιχείρησε το πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η προσπάθειά του ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Χουλιάρα.
Ο Αίας Σούρπης προσπάθησε να απειλήσει στο 75’, όταν ο Χειλάς επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνά άουτ.
Η Λαμία, αντίθετα, βρήκε και τέταρτο γκολ λίγο αργότερα, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο την εμφάνισή της. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και σέντρα του Λανς, ο Ζούνιορ, επίσης υπό δοκιμήν, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και διαμόρφωσε το 4-0.
Ο Ζούνιορ, μάλιστα, χτύπησε ξανά λίγο πριν από το φινάλε. Στο 87’ ο υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 για τη Λαμία.
Οι συνθέσεις
ΠΑΣ Λαμία: Καψαλιάρης, Σεντής, Γεωργούσης, Διαμαντής, Καποδίστριας, Ματθαίου Η., Μαραρίτης Ρ., Μαργαρίτης Α., Ματθαίου Ν., Ράμμος, Αρβανίτης.
Αγωνίστηκαν και οι: Αρσενίδης, Τσέλα, Ζούνιορ, Λανς, Αμπντούλ, Αποστολόπουλος, Χαβελές, Παντζιάς, Καραγιάννης, Χαριτοδιπλωμένος, Κουτσοτόλιας, Καλογερίδης.
Αίας Σούρπης: Χαλάτσης, Υζαΐ, Ξηροκώστας, Καλαντζής, Κατσαβριάς Δ., Δημακόπουλος, Κόντρα, Καραγιώργος, Χειλάς, Μπέκος, Κατσαβριάς Θ.
Αγωνίστηκαν και οι: Κότσι, Θωμαΐδης, Στεργιανός, Λάτος, Χουλιάρας.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Στον Σαρωνικό Αναβύσσου οι Τρούμπουλος και Στάγκος
-




Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα εντός έδρας με Κατσαντώνη Αγράφων για τον ΠΑΣ Λαμία – Στις 27/9 η σέντρα
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία – Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας ο Λάππας – Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Vid | Επιβεβαίωση για Διπλό Μαρκάρισμα: Στη Δόξα Μασχολουρίου ο Τσόφλιος
-




Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Γ’ Εθνική: Όλες οι αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα – Κλήρωση, σέντρα και νέο σύστημα playoffs
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Kύπελλο Ερασιτεχνών: Με AO Nέας Αρτάκης ο ΠΑΣ Λαμία στην Α’ Φάση – Αναλυτικά τα ζευγάρια
-




Το «αντίο» του Βασίλη Τρούμπουλου στον ΠΑΣ Λαμία: «Κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Ευχαριστώ για όλα»
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος και ο Τσιάκας – Συνεχίζει στο Αιγάλεω
-




Τίτλοι τέλους και για τον Βασίλη Γιώτη στον ΠΑΣ Λαμία – Το συγκινητικό «αντίο»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία
-




Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης























