Ακολουθήστε μας
 

Match Center

ΠΑΣ Λαμία: Κρατά την αντίδραση ο Φέστα / Νίκη Βόλου – ΠΑΣ Λαμία 2-2

Published

on

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που βοήθησε τις δύο ομάδες να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, ΠΑΣ Λαμία και Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Δύο πρόσωπα για τους κυανόλευκους.

Ο Τζιανλούκα Φέστα παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές και τους Γκαραβέλη κάτω από τα δοκάρια, τους Σαραμαντά, Μπενίτες, Τζανετόπουλο και Προβυδάκη στην τετράδα της άμυνας, τους Μπάμπη και Γκέντσογλου στα χαφ με τον Βασιλακάκη ως τρίτο και τους Μαρμεντίνι και Τσούκαλο στις πτέρυγες με μοναδικό προωθημένο τον Μποάκε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Λαμία ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο με τις φάσεις στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες στο πρώτο μισάωρο του αγώνα.

Από την πλευρά της Λαμίας ο Γκαραβέλης εξουδετέρωσε όποιον κίνδυνο πήγε να δημιουργηθεί στην εστία του, ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων ο Δεληζήσης ήταν αυτός «σκούπιζε» τις βαθιές μπαλιές των φιλοξενούμενων
Στο 31’ ο Τσουκαλάς προώθησε για τον Ροχάνο, αυτός έστρωσε στον Παναγιωτίδη, το σουτ του οποίου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Γκαραβέλη. Στην επίθεση της Λαμίας που ακολούθησε ο Τσούκαλος βρέθηκε σε θέση βολής, το σουτ που έκανε, κόντραρε στον Ανδρέου και πέρασε κόρνερ.

Στο 44’ η Νίκη άνοιξε το σκορ. Ο Κυριακίδης γέμισε με φάουλ στην περιοχή, ο Γκαραβέλης στην προσπάθειά του να μπλοκάρει στον αέρα, συγκρούστηκε με συμπαίκτη του, η μπάλα στρώθηκε στον Τσουκαλά που με πλασέ έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’ η Νίκη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μορέιρα από τον Τζανετόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάσσος που ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ένα λεπτό αργότερα η Λαμία ανταπέδωσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Σε γέμισμα φάουλ η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Γαβρηιλίδη, ο κ. Τασιόπουλος υπέδειξε την παράβαση, με τον Μποάκιε να ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η Λαμία έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η ασθενής απόκρουση των αμυντικών της Νίκης, έστρωσε την μπάλα στον Γιακουμάκη, που με δυνατό πλασέ, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Μπουργάνη.

Μετά την ισοφάριση η Νίκη πήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να πετύχει το νικητήριο γκολ. Στο 68’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-2 όμως το σουτ του Γαβριηλίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη, με την μπάλα να επιστρέφει στη μικρή περιοχή και το σουτ του Τσουκαλά να καταλήγει άουτ.

Στο 84’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και με τρίτο τέρμα, όμως η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη πέρασε δίπλα από το αριστερό «Γ» της εστίας του Μπουργάνη.
Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα πέρασαν χωρίς κάποια φάση μπροστά στις δύο εστίες με το 2-2 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος (76’ Τοπαλίδης), Δημητρίου, Δεληζήσης, Ανδρέου (75’ Λογαράς), Κυριακίδης (75’ Μέτσε), Τσουκαλάς (70’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης (79’ Ολαϊσόλα), Γαβριηλίδης, Μορέιρα (70’ Αναστασίου), Ροχάνο (77’ Τζιώρας)

Λαμία (Τ. Φέστα): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (89’ Μαργαρίτης), Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκέντζογλου, Μαρμεντίνι (87’ Νούνιεθ), Μπάμπης, Μποάκιε, Βασιλακάκης (46’ Γιακουμάκης), Μπενίτεζ, Τσούκαλος (60’ Ρόμανιτς).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Αδικεί τον εαυτό του / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

olylam

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με σκορ 4-1 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πληρώνει επί της ουσίας ένα κακό δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ.

Καθάρισαν Τσικίνιο και Ναβάρο

Στο 24’ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν χάρη σε δημιουργία του Ποντένσε να ανοίξουν το σκορ. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Τσικίνιο ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.  Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συνέλθει η Λαμία, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0, όταν στο 26’ ο Έσε έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αμέσως έδωσε κάθετα στον Ναβάρο που ήταν μόνος του, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή σε όλη συνέχεια του α μέρους και πήγαν με τον Ποντένσε να κάνουν και το 3-0 ωστόσο το σουτ του βγήκε άουτ.

Αυτή ήταν τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Με το δεξί ο Ποντένσε

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφερε με τον Ποντένσε να κάνει το 3-0.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιμόν έκανε μια φοβερή… λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν με τον Μασούρα να χάνει λίγα λεπτά αργότερα την ευκαιρία να κάνει το 4-0.

Έσπασε… το ρόδι ο Τόσιτς – Απάντησε ο Αλεξανδρόπουλος

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει και το 61΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιλούλης, το έκανε ο Τόσιτς στο 63’, ο οποίος ύστερα από μπαλιά του Λέικ έπιασε δυνατό σουτ γράφοντας το 3-1 σημειώνοντας παράλληλα, το πρώτο γκολ της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο 8 αγώνων πρωταθλήματος.

Η Λαμία προσπαθούσε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, αλλά πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ. Ελ Αραμπί τροφοδότησε υπέροχα στην περιοχή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος γύρισε στον Αλεξανδρόπουλος, που σκόραρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 90+3′ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Ποντένσε στο 52΄έκανε το 3-0 για να έρθει να μειώσει το σκρο στο 64΄ο Ζόραν Τόσιτς στο πρώτο του γκολ για φέτος! Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρία να μειώσει και σε 3-2 όμως δεν τα κατάφερε με τον Τσιλούλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε ανεβεί ψηλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ο Αλεξανδρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί και σκόραρε για το τελικό 4-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή