Ακολουθήστε μας
 

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Συνάντηση τεχνικών επιτελείων Α’ ομάδας και τμημάτων υποδομής!

Συνάντηση ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ Λαμία και των υπευθύνων των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, είχαμε τη Δευτέρα 26/9.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Την Δευτέρα 26/9/2022, το πρωί, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των Υπευθύνων της Αντρικής ομάδας της ΠΑΕ Λαμία και των Υπευθύνων των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από την Α΄ ομάδα, οι κ. Κασναφέρης, Συρογιάννης, Ζαγκανάς και σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο, με επικεφαλής τον προπονητή, Gianluca Festa.

Από πλευρά Ακαδημιών το παρών έδωσαν, ο Υπεύθυνος κ. Τσουβαλής, ο Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής της Κ19, κ. Παπανικολάου καθώς και όλα τα προπονητικά στελέχη των Υποδομών.

Στόχος της συνάντησης ήταν, η ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα, ο Gianluca Festa μετέφερε την εμπειρία του στην εκπαίδευση των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών και  συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, για την ανάδειξη και την αξιοποίηση των νεαρών αθλητών μας καθώς και για την αθλητική αναβάθμιση των ταλέντων του Νομού Φθιώτιδας.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους σε σύντομο χρονικό διάστημα για να συνεχίσουν και να δρομολογήσουν τα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή