Ακολουθήστε μας

Νέα

Φέστα: “Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί”

Η Λαμία πέτυχε την πρώτη της, φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και ο τεχνικός της ομάδας, Τζιανλούκα Φέστα στάθηκε στη σημασία της και στην προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ήταν δύσκολο παιχνίδι, κάναμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πολύ καλύτερα, στο πρώτο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, ευτυχώς από τις ευκαιρίες σκοράραμε ένα γκολ».

Αν από αυτή τη νίκη θα αποβάλει η ομάδα το άγχος:

«Δεν είχαμε ειδικό άγχος, καθώς τα πηγαίναμε καλά, αυτό που έλειπε ήταν η νίκη, παρά το ότι δεν πιάσαμε την καλύτερή μας απόδοση. Συνέβαλαν και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο και η νίκη αυτή είναι για όλους, αυτούς που έπαιξαν, που ήρθαν από τον πάγκο, που δεν ήταν στην αποστολή».

Για το τι είπε στον Ασκόφσκι (που έγινε αλλαγή στην αλλαγή):

«Ναι σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να αντικαθίσταται, ήταν μόνο για δύο λεπτά και για τακτικούς λόγους, θέλαμε ένα στόπερ να αμυνθούμε στις στατικές φάσεις».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή