Ακολουθήστε μας

Νέα

Φέστα: “Περαστικά στον Τρουιγιέ – Ευκαιρία για ροτέισον το κύπελλο ‘

Στον σοβαρό τραυματισμό του Τρουιγιέ, το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του, την κατάσταση των Μποάκιε και Σλίβκα  αλλά και τη συνέχεια της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Τζιανλούκα Φέστα.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου ο Ιταλός προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά:

Για το παιχνίδι: Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας πως πραγματικά θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον Τρουιγιέ ο οποίος τραυματίστηκε και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για κάτι σοβαρό. Περαστικά και να είναι δυνατός. Γνωριζαμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας ωστόσο δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά είχε τις ευκαιρίες και βρήκε το γκολ αλλά η αντίδραση που προσπαθήσαμε να βγάλουμε δεν απέδωσε καρπούς. Στην επανάληψη στο καλύτερο μας διάστημα στο παιχνίδι δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ που τελείωσε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τις αλλαγές και αν θα μπορούσαν να αλλάξουν το σκορ: Δε νομίζω ότι θα άλλαζαν και πολλά αν οι αλλαγές είχαν γίνει νωρίτερα. Είμαι ευχαριστημένος όπως είπα και πριν από την προσπάθεια που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τους Μποάκιε – Σλίβκα και το παιχνίδι που ακολουθεί με το κύπελλο: Τον Ρίτσμοντ δύσκολα θα τον έχουμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα ενώ η κατάσταση του Σλίβκα θα ξεκαθαρίσει αύριο. Σίγουρα στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκουραστώ κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει πολύ ως σήμερα και αντίθετα, να δώσω χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ ως σήμερα.

Απόδοση Δηλώσεων: Lamiara.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή