Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

ΟΦΗ: Τελειώνει ο Νιόπλιας / Με υπηρεσιακό προπονητή κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΟΦΗ: Ο Νίκος Νιόπλιας θα αποτελέσει παρελθόν. Καραβέλα και Γράμμος στον πάγκο στον ματς με τη Λαμία.

Ο έμπειρος τεχνικός αύριο αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ και έτσι να λήξει και η δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας. Στο κρίσιμο ματς της Δευτέρας με τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ», μάλιστα, θα βρεθούν οι συνεργάτες του Πέδρο Καραβέλα και Γιάννης Γράμμος.

Η απόφαση για διαζύγιο, λοιπόν, είναι ειλημμένη. Θα οριστικοποιηθεί και μετά τη συνάντηση που πρόκειται να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής ανάμεσα στον Μηνά Λυσάνδρου και τον Νίκο Νιόπλια. Ήδη, το κλίμα για τον Νίκο Νιόπλια ήταν βαρύ μετά τα τελευταία παιχνίδια όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά και για την εικόνα του ΟΦΗ.

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Κηφισιά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο ΟΦΗ είναι πλέον σε αναζήτηση προπονητή, αλλά μέχρι το Δευτεριάτικο ματς με τη Λαμία δεν υπάρχει χρόνος. Έτσι στον πάγκο θα βρεθούν οι συνεργάτες του Νίκου Νιόπλια Πέδρο Καραβέλα και Γιάννης Γράμμος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή