



Match Center
Χ-ορταστική ισοπαλία / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 2-2
Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον ΝΠΣ Βόλος στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».
Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΣ Λαμία είχε τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, σκόραρε μόλις τις δύο για να αναδειχθεί ισόπαλος με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος. #slgr #lamiafc #volosnfc #matchreport #season2022_2023
Στο 2-2 παρέμειναν ΠΑΣ Λαμία και Βόλος σε ένα πραγματικό πολύ ωραία ματς. Καλύτερος καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΣ, είχε περισσότερες ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφερε να τις κάνει όλες γκολ.
Αρκετά τυχερός ο Βόλος ο οποίος έμεινε δύο φορές στο σκορ και κατάφερε ισάριθμες φορές να ισοφαρίσει με γκολ εκτός της περιοχής.
Έτσι ξεκίνησε η Λαμία:
Ο Φέστα επέλεξε να ξεκινήσει τον Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια, τον Σιμόν δεξιά, τον Γκοράνοφ αριστερά και οι Κορνέζος και Αντέτζο στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο αγωνίστηκε ο Σλίβκα με τον Τζανδάρη ως αμυντικά χαφ. Ο Ντε Βινσέντι έπαιξε πίσω από τον επιθετικό ως δεκάρι. Στα αριστερά ξεκίνησε ο Nούνιες ενώ στα δεξιά ξεκίνησε ο Τσιλούλης. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μανούσος.
Το ματς:
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία. Στο 1΄ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστέρα, ο Σλίβκα πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους πιάνοντας την κεφαλιά αλλά η μπάλα τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.
Ο Βόλος απάντησε με εκτέλεση κόρνερ του Πάολο Φερνάντεζ από τα αριστερά, ο Εσκοβάλ στο πρώτο δοκάρι βρήκε τη μπάλα υπό την πίεση των αμυντικών της Λαμίας, με τη μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Σαράνοφ.
Το παιχνίδι πήγαινε συνεχώς πάνω-κάτω με τις δύο ομάδες να βγάζουν και δύναμη αλλά και θέληση για επιθετικό παιχνίδι.
Το χρωστούσε ο Ντε Βινσέντι!
Στο 10΄ και μετά από υπομονή και επιμονή των ποδοσφαιριστών της Λαμίας, ο Ντε Βινσέντι πήρε τη μπάλα εκτός της περιοχής, έκανε το σουτ και έκανε το 1-0! Πολύ ωραία ενέργεια και ακόμη πιο ωραίο τελείωμα για τον Αργεντινό.
Στο 12΄ο Τσιλούλης έφυγε στην κόντρα, με τον Ουές να τον καταδιώκει, ο Έλληνας εξτρέμ έφτασε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Κλέιμαν τον πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα μακριά.
Μέχρι και το 20΄δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση στον αγώνα. Στο 23΄ο Τσιλούλης έφυγε και πάλι στην αντεπίθεση, ο Ουές τον σταματάει με αντικανονικό τρόπο με τον διαιτητή να σφυρίζει την παράβαση… χωρίς κάρτα όμως!
Ο Ντε Βινσέντι ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Αργεντινό ενώ είχε επιλογές για να δώσει πάσα, εκτέλεσε το φάουλ απευθείας με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.
Στο 27΄μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, ο Ντέλετιτς πάσαρε στον Νοκέρτ, αυτός σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπαριέντος γίνεται κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, ο ποδοσφαιριστής του Βόλου σούταρε για να αναγκάσει τον Σαράνοφ να πέσει και διώξει.
Η τεράστια ευκαιρία του Μανούσου!
Στο 33΄ο Ντε Βινσέντι βγάζει καταπληκτική ψηλοκρεμαστή πάσα στον Μανούσο, η μπάλα περνάει πάνω από τον Σιέλη και φτάνει στα πόδια του σέντερ φορ της Λαμίας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έφτασε σε θέση τετ α τετ με τον Κλέιμαν, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ από το τέρμα του Βόλου.
Στο 37΄μία ακόμη ωραία πάσα του Ντε Βινσέντι προς τον Τσιλούλη αυτή τη φορά, βρίσκει τον Έλληνα εξτρέμ μέσα στην περιοχή του Βόλου. Αφού αρχικά ταλαιπώρησε δύο αμυντικούς, έκανε το σουτ αλλά ο Κλέιμαν με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου…
Η Λαμία έχανε τις ευκαιρίες… ο Βόλος σκόραρε. Ο Πάολο Φερνάντες έδειξε την κλάση του σκοράροντας ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ με σουτ εκτός της περιοχής στο 38΄ του αγώνα.
Η απάντηση ήρθε άμεσα…
Δεν πρόλαβαν καλά καλά να πανηγυρίσουν την ισοφάριση οι άνθρωποι του Βόλου και η Λαμία παίρνει ξανά κεφάλι στο σκορ! Ο Σιμόν γίνεται κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά, πατάει περιοχή βγάζει καταπληκτική πάσα στον Νούνιες ο οποίος βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έκανε το 2-1! Credits σε αυτό το γκολ πρέπει να δώσουμε και στον Τσιλούλη ο οποίος έβγαλε την πρώτη πάσα στον Σιμόν.
Στο 43΄ο Τσιλούλης από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Τζανδάρης βρέθηκε μέσα στην περιοχή σαν σέντερ φορ, όμως η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ. Πολύ ωραία επίθεση της Λαμίας.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστερήσεις με τον ΠΑΣ Λαμία να προηγείται δίκαια με 2-1 στο σκορ του ΝΠΣ Βόλος.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγές για τον Βόλο, πέρασαν οι Μεσκίδα και Λούνα και βγήκαν οι Ουές και Νοκέρτ.
«Πληγώθηκε» ξανά από μακριά…
Έτσι όπως ισοφάρισε σε 1-1… έτσι ισοφάρισε και σε 2-2 ο Βόλος. Στο 56΄ο Μπαριέντος με δυνατό σουτ εκτός της περιοχής έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Σαράνοφ. Απίστευτο γκολ μεν… πολύ άδικο για τον καλύτερο ΠΑΣ δε.
Στο 59΄ο Τσιλούλης από τα δεξιά έκανε ωραία προσπάθεια, δοκίμασε σέντρα σουτ αλλά οι αμυντικοί του Βόλου έδιωξαν έγκαιρα τη μπάλα από τα καρέ τους.
Με τη συμπλήρωσε μίας ώρας αγώνα ο ΠΑΣ Λαμία απειλεί ξανά! Ο Ντε Βινσέντι παίρνει τη μπάλα από τον Γκοράνοφ και από μακρινή απόσταση δοκιμάζει το πόδι του για να στείλει τη μπάλα δίπλα από τα αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.
Το δυνατό παιχνίδι από τις δύο ομάδες συνεχίστηκε και στο 73΄ο Μανούσος έπειτα από κάθετη πάσα του Νούνιες πάτησε περιοχή, δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Εσκοβάλ, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι αλλά είδε επιθετικό φάουλ του Έλληνα σέντερ φορ.
Η σουτάρα του Μπεχαράνο
Στο 77΄ο ΠΑΣ Λαμία βγήκε στην κόντρα με τον Νούνιες να ξεπερνά το εμπόδιο του Άλχο, ο Κοσταρικανός πάσαρε στον Μπεχαράνο ο οποίος είχε ανέβει από τα δεξιά και με τη σειρά του ο Βολιβιανός μέσος έκανε το σουτ με φάλτσο από πλάγια αριστερά θέση για να αναγκάσει τον Κλέιμαν σε μία καταπληκτική επέμβαση.
Ο Βόλος απειλεί στο 80΄ με τον Φερνάντες να πασάρει στον Μεσκίθα, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Γκοράνοφ με αυτοθυσία έπεσε στα πόδια του αντιπάλου και απομάκρυνε το σουτ σε κόρνερ.
Τεράστια, μία ακόμη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία. Αυτή τη φορά ήταν ο Μποάκιε ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κλέιμαν και πλάγια, έκανε το πλασέ στην αντίθετη γωνία για να πέσει ο τερματοφύλακας του Βόλου και να διώξει τη μπάλα μακριά. Στη συνέχεια της φάσης ο Γιακουμάκης σούταρε ξανά, για να μπλοκάρει εύκολα ο Κλέιμαν.
Στα υπόλοιπα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι, το 2-2 παρέμεινε έως το τέλος με τον άτυχο της όλης υπόθεσης να είναι ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος καλύτερος ήταν αλλά και περισσότερες ευκαιρίες είχε για γκολ…
Οι ενδεκάδες του αγώνα:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΦΕΣΤΑ): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Νούνιες, Σλίβκα, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι, Μανούσος
Αναπληρωματικοί: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Γιακουμάκης, Μπεχαράνο, Μαρμεντίνι, Μποάκιε, Μπενίτεζ, Ασκόφσκι
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΜΠΡΑΤΣΟΣ): Κλέιμαν, Άλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Νοκέρτ, Πάολο Φερνάντες, Οζέγκοβιτς
Αναπληρωματικοί: Κότνικ, Πίρινεν, Λούνα, Μεταξάς, Ματίγια, Μπατόκιο, Βίκτορ Φερνάντεζ, Μεθκίδα, Κούτσιας
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0


Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” την Αναγέννηση Άρτας.
Ο ΠΑΣ Λαμία συνέχισε νικηφόρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 2-0 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», για τη 12η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων».
Δυναμική εκκίνηση
Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ζήτησε πέναλτι όταν ο Φράγκος δέχθηκε τράβηγμα από τον Γιαλεδάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Γκουντέλα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 21’ η Αναγέννηση Άρτας είχε τη δική της καλή στιγμή, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μανιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιαλεδάκης τη δεύτερη στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Στάγκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε.
Η καλύτερη φάση της Λαμίας ήρθε στο 23’ και μετατράπηκε σε γκολ: μια υποδειγματική συνεργασία από τον άξονα με Κουφιώτη – Φυτόπουλο – Βρέττα, κατέληξε στον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος βρέθηκε σε ιδανικό σημείο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα.
Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη
Στο 51’ ο Φράγκος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. Ξεκίνησε από τα αριστερά, έκλεισε προς τον άξονα και με ένα δυνατό, μακρινό σουτ νίκησε τον Σταύρου για το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Ο ΠΑΣ Λαμία κράτησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πανηγύρισε μια καθαρή και δίκαιη νίκη με 2-0.
MVP της αναμέτρησης
Αναμφίβολα ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε ντομπλέτα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη σημαντική επιτυχία.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία




















