



Match Center
Χ-ορταστική ισοπαλία / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 2-2
Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον ΝΠΣ Βόλος στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».
Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΣ Λαμία είχε τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, σκόραρε μόλις τις δύο για να αναδειχθεί ισόπαλος με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος. #slgr #lamiafc #volosnfc #matchreport #season2022_2023
Στο 2-2 παρέμειναν ΠΑΣ Λαμία και Βόλος σε ένα πραγματικό πολύ ωραία ματς. Καλύτερος καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΣ, είχε περισσότερες ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφερε να τις κάνει όλες γκολ.
Αρκετά τυχερός ο Βόλος ο οποίος έμεινε δύο φορές στο σκορ και κατάφερε ισάριθμες φορές να ισοφαρίσει με γκολ εκτός της περιοχής.
Έτσι ξεκίνησε η Λαμία:
Ο Φέστα επέλεξε να ξεκινήσει τον Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια, τον Σιμόν δεξιά, τον Γκοράνοφ αριστερά και οι Κορνέζος και Αντέτζο στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο αγωνίστηκε ο Σλίβκα με τον Τζανδάρη ως αμυντικά χαφ. Ο Ντε Βινσέντι έπαιξε πίσω από τον επιθετικό ως δεκάρι. Στα αριστερά ξεκίνησε ο Nούνιες ενώ στα δεξιά ξεκίνησε ο Τσιλούλης. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μανούσος.
Το ματς:
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία. Στο 1΄ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστέρα, ο Σλίβκα πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους πιάνοντας την κεφαλιά αλλά η μπάλα τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.
Ο Βόλος απάντησε με εκτέλεση κόρνερ του Πάολο Φερνάντεζ από τα αριστερά, ο Εσκοβάλ στο πρώτο δοκάρι βρήκε τη μπάλα υπό την πίεση των αμυντικών της Λαμίας, με τη μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Σαράνοφ.
Το παιχνίδι πήγαινε συνεχώς πάνω-κάτω με τις δύο ομάδες να βγάζουν και δύναμη αλλά και θέληση για επιθετικό παιχνίδι.
Το χρωστούσε ο Ντε Βινσέντι!
Στο 10΄ και μετά από υπομονή και επιμονή των ποδοσφαιριστών της Λαμίας, ο Ντε Βινσέντι πήρε τη μπάλα εκτός της περιοχής, έκανε το σουτ και έκανε το 1-0! Πολύ ωραία ενέργεια και ακόμη πιο ωραίο τελείωμα για τον Αργεντινό.
Στο 12΄ο Τσιλούλης έφυγε στην κόντρα, με τον Ουές να τον καταδιώκει, ο Έλληνας εξτρέμ έφτασε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Κλέιμαν τον πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα μακριά.
Μέχρι και το 20΄δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση στον αγώνα. Στο 23΄ο Τσιλούλης έφυγε και πάλι στην αντεπίθεση, ο Ουές τον σταματάει με αντικανονικό τρόπο με τον διαιτητή να σφυρίζει την παράβαση… χωρίς κάρτα όμως!
Ο Ντε Βινσέντι ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Αργεντινό ενώ είχε επιλογές για να δώσει πάσα, εκτέλεσε το φάουλ απευθείας με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.
Στο 27΄μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, ο Ντέλετιτς πάσαρε στον Νοκέρτ, αυτός σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπαριέντος γίνεται κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, ο ποδοσφαιριστής του Βόλου σούταρε για να αναγκάσει τον Σαράνοφ να πέσει και διώξει.
Η τεράστια ευκαιρία του Μανούσου!
Στο 33΄ο Ντε Βινσέντι βγάζει καταπληκτική ψηλοκρεμαστή πάσα στον Μανούσο, η μπάλα περνάει πάνω από τον Σιέλη και φτάνει στα πόδια του σέντερ φορ της Λαμίας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έφτασε σε θέση τετ α τετ με τον Κλέιμαν, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ από το τέρμα του Βόλου.
Στο 37΄μία ακόμη ωραία πάσα του Ντε Βινσέντι προς τον Τσιλούλη αυτή τη φορά, βρίσκει τον Έλληνα εξτρέμ μέσα στην περιοχή του Βόλου. Αφού αρχικά ταλαιπώρησε δύο αμυντικούς, έκανε το σουτ αλλά ο Κλέιμαν με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου…
Η Λαμία έχανε τις ευκαιρίες… ο Βόλος σκόραρε. Ο Πάολο Φερνάντες έδειξε την κλάση του σκοράροντας ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ με σουτ εκτός της περιοχής στο 38΄ του αγώνα.
Η απάντηση ήρθε άμεσα…
Δεν πρόλαβαν καλά καλά να πανηγυρίσουν την ισοφάριση οι άνθρωποι του Βόλου και η Λαμία παίρνει ξανά κεφάλι στο σκορ! Ο Σιμόν γίνεται κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά, πατάει περιοχή βγάζει καταπληκτική πάσα στον Νούνιες ο οποίος βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έκανε το 2-1! Credits σε αυτό το γκολ πρέπει να δώσουμε και στον Τσιλούλη ο οποίος έβγαλε την πρώτη πάσα στον Σιμόν.
Στο 43΄ο Τσιλούλης από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Τζανδάρης βρέθηκε μέσα στην περιοχή σαν σέντερ φορ, όμως η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ. Πολύ ωραία επίθεση της Λαμίας.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστερήσεις με τον ΠΑΣ Λαμία να προηγείται δίκαια με 2-1 στο σκορ του ΝΠΣ Βόλος.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγές για τον Βόλο, πέρασαν οι Μεσκίδα και Λούνα και βγήκαν οι Ουές και Νοκέρτ.
«Πληγώθηκε» ξανά από μακριά…
Έτσι όπως ισοφάρισε σε 1-1… έτσι ισοφάρισε και σε 2-2 ο Βόλος. Στο 56΄ο Μπαριέντος με δυνατό σουτ εκτός της περιοχής έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Σαράνοφ. Απίστευτο γκολ μεν… πολύ άδικο για τον καλύτερο ΠΑΣ δε.
Στο 59΄ο Τσιλούλης από τα δεξιά έκανε ωραία προσπάθεια, δοκίμασε σέντρα σουτ αλλά οι αμυντικοί του Βόλου έδιωξαν έγκαιρα τη μπάλα από τα καρέ τους.
Με τη συμπλήρωσε μίας ώρας αγώνα ο ΠΑΣ Λαμία απειλεί ξανά! Ο Ντε Βινσέντι παίρνει τη μπάλα από τον Γκοράνοφ και από μακρινή απόσταση δοκιμάζει το πόδι του για να στείλει τη μπάλα δίπλα από τα αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.
Το δυνατό παιχνίδι από τις δύο ομάδες συνεχίστηκε και στο 73΄ο Μανούσος έπειτα από κάθετη πάσα του Νούνιες πάτησε περιοχή, δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Εσκοβάλ, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι αλλά είδε επιθετικό φάουλ του Έλληνα σέντερ φορ.
Η σουτάρα του Μπεχαράνο
Στο 77΄ο ΠΑΣ Λαμία βγήκε στην κόντρα με τον Νούνιες να ξεπερνά το εμπόδιο του Άλχο, ο Κοσταρικανός πάσαρε στον Μπεχαράνο ο οποίος είχε ανέβει από τα δεξιά και με τη σειρά του ο Βολιβιανός μέσος έκανε το σουτ με φάλτσο από πλάγια αριστερά θέση για να αναγκάσει τον Κλέιμαν σε μία καταπληκτική επέμβαση.
Ο Βόλος απειλεί στο 80΄ με τον Φερνάντες να πασάρει στον Μεσκίθα, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Γκοράνοφ με αυτοθυσία έπεσε στα πόδια του αντιπάλου και απομάκρυνε το σουτ σε κόρνερ.
Τεράστια, μία ακόμη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία. Αυτή τη φορά ήταν ο Μποάκιε ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κλέιμαν και πλάγια, έκανε το πλασέ στην αντίθετη γωνία για να πέσει ο τερματοφύλακας του Βόλου και να διώξει τη μπάλα μακριά. Στη συνέχεια της φάσης ο Γιακουμάκης σούταρε ξανά, για να μπλοκάρει εύκολα ο Κλέιμαν.
Στα υπόλοιπα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι, το 2-2 παρέμεινε έως το τέλος με τον άτυχο της όλης υπόθεσης να είναι ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος καλύτερος ήταν αλλά και περισσότερες ευκαιρίες είχε για γκολ…
Οι ενδεκάδες του αγώνα:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΦΕΣΤΑ): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Νούνιες, Σλίβκα, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι, Μανούσος
Αναπληρωματικοί: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Γιακουμάκης, Μπεχαράνο, Μαρμεντίνι, Μποάκιε, Μπενίτεζ, Ασκόφσκι
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΜΠΡΑΤΣΟΣ): Κλέιμαν, Άλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Νοκέρτ, Πάολο Φερνάντες, Οζέγκοβιτς
Αναπληρωματικοί: Κότνικ, Πίρινεν, Λούνα, Μεταξάς, Ματίγια, Μπατόκιο, Βίκτορ Φερνάντεζ, Μεθκίδα, Κούτσιας
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Λαμία – Παναιτωλικός 1-3: Οι Αγρινιώτες ισοπέδωσαν τους υποβιβασμένους Φθιωτούς των 9 παικτών


Η Λαμία γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό, στο “Αθανάσιος Διάκος”, στην 9η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, λέγοντας με άσχημο τρόπο “αντίο” στον κόσμο της, καθώς αγωνίστηκε για τελευταία φορά φέτος στην πρώτη κατηγορία.
Η Λαμία γνώρισε ισοπεδωτική ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό, στο “Αθανάσιος Διάκος” στην 9η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, λέγοντας με πικρό τρόπο “αντίο” στον κόσμο της.
Η ομάδα του Θανάση Στάικου μπορεί να ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση αλλά με τις δύο αποβολές και τους 9 παίκτες από το 62′ και έπειτα δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση των φιλοξενούμενων.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Πέρεζ στο 16′, με τη Λαμία να αντιδρά και να ισοφαρίζει με τον αρχηγό της, Βλαχομήτρο σε 1-1 στο 35′. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, όλα πήγαν στραβά για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι έμειναν με 9 παίκτες χάρη στις αποβολές των Αθανασακόπουλου στο 51′ και του Βιτλή στο 62′. Οι Αγρινιώτες το εκμεταλλεύτηκαν και με γκολ των Ρόα στο 68′ και Αποστολόπουλο στο 76′ κατάφεραν να αποδράσουν από τη Λαμία με ένα εύκολο διπλό.
Για τη Λαμία μπορεί να μην άλλαζαν πολλά σε περίπτωση νίκης, αλλά σίγουρα θα ήθελε να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο της. Ο Παναιτωλικός ανέβηκε πλέον στους 45 βαθμούς και στο -2 από τον πρώτο σε αυτά τα playouts, Λεβαδειακό.
Πως ξεκίνησαν:
Η Λαμία υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό χωρίς ξανά στη διάθεσή της τους Ραντόνια, Μπιλάλ, Φουρτάδο και Γιαννούτσο, ενώ διαθέσιμοι ήταν και πάλι οι Τσιμπόλα και Σόρια. Η ομάδα του Θανάση Στάικου ξεκίνησε με 3-5-2. Ο Κόστιτς κάτω από την εστία, Χαντάκιας, Γκοτζαμανίδης και Σόρια η τρίαδα της άμυνας, Ντεντάκης και Βιτλής ως μπακ χαφ, Σουρλής, Τσιμπόλα στον άξονα και οι Αθανασακόπουλος και Ιμπάνιεθ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βλαχομήτρο.
Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στη Λαμία δίχως τους Λομόνακο και Μαυρία αλλά και τους τραυματίες Μπουζούκη, Ντίας, Μπελεβώνη και Μιγκέλ Λουίς, ενώ παράλληλα και χωρίς τον Τεττέη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 4-4-2. Ο Παρδαλός κάτω από την εστία, Αποστολόπουλος, Στάγιτς, Παντελάκης και Γαλιάτσος η τετράδα της άμυνας, από αριστερά προς δεξιά. Στα χαφ, αριστερά ο Νικολάου, δεξιά ο Αγαπάκης, στον άξονα οι Πέρες και Κοντούρης και ο Λαχούντ με τον Ρόα το επιθετικό δίδυμο.
Πολύ καλός ρυθμός: δοκάρι η Λαμία, γκολ ο Παναιτωλικός
Στο 13′ η πρώτη καλή φάση για τη Λαμία. Ο Ντεντάκης με ωραίο γύρισμα βρήκε τον Βλαχομήτρο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού.
Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια αντέδρασαν και προειδοποίησαν αρχικά στο 16′ με τον Λαχούντ να μην μπορεί να σκοράρει, εκμεταλευόμενος την κακή έξοδο του Κόστιτς.
Ό,τι όμως δεν κατάφερε ο Λιβανέζος φορ, το πέτυχε ο Πέρεζ στο 17′. Με ένα πολύ δυνατό και ωραίο σουτ, νίκησε τον τερματοφύλακα της Λαμίας και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.
Νέα καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο 19′. Ο Αγαπάκης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
Αντίδραση και ισοφάριση για Λαμία με Βλαχομήτρο
Η Λαμία βγήκε και πάλι στην κόντρα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 33′. Ο Σόρια με ωραία ενέργεια, έδωσε στον Βλαχομήτρο και εκείνος από κοντά έκανε το 1-1 για την ομάδα του Θανάση Στάικου. Αυτό ήταν και το 6ο φετινό γκολ του Έλληνα επιθετικού στο πρωτάθλημα.
Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους στο 45+2′. Ο Σουρλής με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία του Παρδαλού.
Με αλλαγές αλλά και παρόμοιο ρυθμό το β΄μέρος
Ο Τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και στη θέση του πέρασε ο Τσάβες, ενώ από την άλλη πλευρά η Λαμία θέλησε να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή με τον Δοϊρανλή να περνά στη θέση του Τσιμπόλα.
Δύο κόκκινες κάρτες για τους γηπεδούχους και χαμένο πέναλτι ο Παναιτωλικός
Τα πράγματα για τους γηπεδούχους όμως, άλλαξαν προς το χειρότερο, με τον Αθανασακόπουλο να δέχεται την κόκκινη κάρτα στο 51′ για το πάτημα του πάνω στον Λαχούντ.
Ο Παναιτωλικός εκμετελλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 53′ έχασε τρομερή στιγμή για να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ. Ο Κοντούρης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κόστιτς, ισοφαρίζοντας τα δοκάρια στην αναμέτρηση.
Σαν να μην έφτανε η μια κόκκινη κάρτα, οι γηπεδούχοι στο 62′ έμειναν και με 9 παίκτες. Ο Βιτλής ανέτρεψε τον Μπακάκη μέσα στην περιοχή της Λαμίας και ο Ζαμπαλάς έδειξε το σημείο του πέναλτι, ενώ ταυτόχρονα απέβαλλε τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Ο Πέρεζ ανέλαβε την εκτέλεση, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και στη συνέχεια κανένας δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.
Ρόα…ματ και 2-1 ο Παναιτωλικός
Ο Παναιτωλικός δεν σταμάτησε, ωστόσο να απειλεί τα καρέ της Λαμίας και στο 68′ βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα. Μετά από σέντρα του Μπακάκη, ο Ρόα με καρφωτή κεφαλιά, νίκησε τον Κόστιτς για το 2-1 των φιλοξενούμενων.
Ξανά σέντρα o Μπακάκης, ξανά γκολ οι Αγρινιώτες
Ο Μπακάκης και πάλι με ωραία σέντρα στο 76′, βρήκε τον Αποστολόπουλο, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα για το 3-1 υπέρ του Παναιτωλικού. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα του Έλληνα αμυντικού στη Stoiximan Super League.
Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Κατοίκος (Αθηνών)
VAR: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Τσαγγαράκης (Χανίων)
Λαμία (Θανάσης Στάικος): Κόστιτς, Ντεντάκης, Βιτλής, Γκοτζαμανίδης, Χαντάκιας (33′ Ρινγκ), Σόρια, Σουρλής (90+1′ Γυφτομήτρος), Τσιμπόλα (46′ Δοϊρανλής), Αθανασακόπουλος, Ιμπάνιεθ (88′ Τερεζίου), Βλαχομήτρος (88′ Λέικ).
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Παρδαλός (46′ Τσάβες), Αποστολόπουλος, Στάγιτς, Παντελάκης, Γαλιάτσος (57′ Μπακάκης), Νικολάου (57′ Σιέλης), Αγαπάκης, Πέρες, Κοντούρης (67′ Λιάβας), Λαχούντ (67′ Μάιντεβατς), Ρόα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Λαμία: Τα σενάρια υποβιβασμού – Πώς μπορεί να βρεθεί τη Δευτέρα στη Super League 2
-
Αυτά τα χρήματα έλαβαν οι ελληνικές ομάδες από την UEFA για τους διεθνείς / To ποσό που πήρε ο ΠΑΣ Λαμία
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Δοκιμές, ευκαιρίες και αναπόφευκτη ήττα… παραμονής / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-3
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος
-
Παιχνίδι “κλειδί” για τη μάχη της παραμονής!
-
Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”