Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Στοίχημα Παρασκευής: Ολλανδία – Αργεντινή με πληρωμή επί 15!

Πέντε φορές έχουν βρεθεί σε τελική φάση Μουντιάλ. Δύο νίκες σε παράταση και πέναλτι έχουν οι Αργεντινοί, δύο νίκες σε κανονική διάρκεια η Ολλανδία και ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Ολλανδία

Παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο πρώτο νοκ – άουτ ματς και πήρε την πρόκριση κόντρα στις ΗΠΑ με σκορ 3-1. Σκόρερ οι Ντεπάι, Ντούμφρις και Μπλιντ, ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει προσωρινά ο Ράιτ. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν καθώς στους «8» αντιμετωπίζει ένα από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, έχοντας ως πρόκληση να πετάξει έξω τον Μέσι και την παρέα του.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εντελώς δωρέαν

Αργεντινή

Τα βρήκε σκούρα κόντρα στους Αυστραλούς. Δυσκολεύτηκε να βρει το πρώτο γκολ, όμως στην πρώτη της ουσιαστική απειλή σκόραρε, φυσικά με τον Μέσι που ηγείται της προσπάθειας των Αργεντινών. Διπλασίασε τα τέρματα της με τον Άλβαρεζ, όμως δέχτηκε γκολ λίγο πριν το τέλος και στις καθυστερήσεις παραλίγο να είχαμε παράταση.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Προγνωστικά

Σπουδαία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες με την νικήτρια να αντιμετωπίζει τον νικητή από Βραζιλία – Κροατία. Αμφότερες θα δώσουν το 100%. Περιμένω πως θα προσεγγίσουν προσεκτικά την αναμέτρηση.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΑΣ Λαμία να μαθαίνει τον διαιτητή της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Φιλιατών.

Τον αγώνα της Κυριακής (18/1, 15:00) στο «Αθανάσιος Διάκος» θα διευθύνει ο Γιώργος Τουλούμης από την Εύβοια. Βοηθοί του θα είναι ο Σπύρος Μπύρος από την Ευρυτανία και ο Σταμάτης Σφυρής από τη Θεσσαλία, ενώ παρατηρήτρια διαιτησίας ορίστηκε η Κωνσταντίνα Μπουμπούρη (Ευρυτανία).

Για τον Ευβοιώτη ρέφερι, αυτός ο ορισμός μόνο άγνωστος δεν είναι για την ομάδα μας, αφού πρόκειται για την τρίτη φετινή του παρουσία σε παιχνίδι της Λαμίας. Είχε προηγηθεί το ματς Κυπέλλου απέναντι στη Μαλεσίνα, αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ελασσόνα.

Η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της με μοναδικό στόχο τη νίκη μπροστά στον κόσμο της, σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά απώλειες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή