Αντίπαλοι
ΠΑΟΚ: Στροφή σε Λαμία, σταθερά εκτός τρεις


Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την επομένη του ντέρμπι, βρέθηκε στο γήπεδο ενόψει της αναμέτρησης με την Λαμία – Σταθερά εκτός τρεις για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (07.01) κόντρα στη Λαμία.
Είναι μία συνθήκη με την οποία θα πρέπει όλες οι ομάδες να μάθουν να ζουν για το επόμενο διάστημα. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και απαιτητικά και δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου γνωρίζει να ζει και να δουλεύει σε τέτοιες συνθήκες και θέλει να χτίσε ένα θετικό σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.
Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: «Την Πέμπτη (05.01) ξεκίνησε η δουλειά για Λαμία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της τακτικής μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Τα ονόματα στο ιατρικό δελτίο παραμένουν τρία. Ο λόγος για τους Μάριο Τσαούση και Ομάρ Ελ Καντουρί που κάνουν θεραπείες και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, αλλά και τον Γιάσμιν Κούρτιτς που συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα.
Την Παρασκευή (06.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Λαμία».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία


















