Αντίπαλοι
Απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φίλων του ΠΑΟΚ στη Λαμία


Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λαμία ενόψει του αγώνα κόντρα στην τοπική ομάδα (7/1, 19:30) για την 17η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.
Ειδικότερα, οι αρχές αναφέρουν πως η απαγόρευση αφορά «σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Με ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ενημερώνει ότι με Απόφαση, που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση στη Λαμία των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο, να μην προσέλθουν στο γήπεδο, διότι την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά, καθώς και για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τόσο των ιδίων, όσο και των φιλάθλων που διαθέτουν εισιτήριο.
Τονίζεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, απαγορεύεται:
• Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων.
• Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
Επίσης, την ημέρα του αγώνα, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα θα ισχύσει απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από ώρα 16:30’ έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:
• Στην οδό Φλέμινγκ (από το χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας, έως τη συμβολή της με την οδό Φιλιαδώνος).
• Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συμβολή της με την οδό Μαλαμίδα, έως τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας).
• Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμιγκ, έως τη συμβολή της με την οδό Β. Καψάλη).
• Στην οδό Μαλαμίδα (από τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας, έως την συμβολή της με την οδό Υψηλάντη).
• Στον χώρο στάθμευσης οχημάτων που υφίσταται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού).
Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης.
Σημειώνεται ότι, περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες θα πραγματοποιούν προελέγχους. Για αυτό τον λόγο, παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα), για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία τους».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου


Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.
Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.
Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.
Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-






Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-






Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας









