Ακολουθήστε μας

Νέα

Παντελίδης: “Κάποιοι παίκτες έχουν λάθος νοοτροπία – Θα συνεχιστεί η εκκαθάριση”

Γεμάτη ειδήσεις ήταν η συνέντευξη τύπου του Σάββα Παντελίδη αμέσως μετά την ήττα της Λαμίας από τον ΠΑΟΚ με 0-3!

Ο προπονητής της ομάδας μας ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφέροντας πως η “ομάδα παρουσίασε βελτίωση σε ορισμένους τομείς του παιχνιδιού της ωστόσο δεν απέφυγε τα ατομικά λάθη τα οποία και κόστισαν τελικά σε ακόμη ένα παιχνίδι”, τα οποία όπως τόνισε χαρακτηριστικά  “για να ξεπεραστούν χρειάζεται δουλειά και ενίσχυση!”

Από εκεί και έπειτα επανέλαβε πως η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ενώ κατέστησε σαφές πως θα συνεχιστεί ο χορός των αποδεσμεύσεων αφού ορισμένοι ποδοσφαιριστές “έχουν λάθος νοοτροπία και αυτό δεν βοηθάει την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή” αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για αποχωρήσεις αρκετών ποδοσφαιριστών!

Αναφορικά με το παιχνίδι Κύπελλο της Τρίτης ο Σάββας Παντελίδης επεσήμανε πως “η Λαμία οφείλει να το διαχειριστεί με σοβαρότητα ενώ θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον το οποίο αυτή τη στιγμή είναι αναγκαίο!”

Τέλος μίλησε για τα παιχνίδια που έρχονται και άφησε αιχμές για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η ομάδα πριν αναλάβει, τονίζοντας πως γνώριζε σε τι ομάδα έρχεται ωστόσο για να καταφέρει η Λαμία να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα σε παιχνίδια – τελικούς χρειάζεται δουλειά και βελτίωση διότι η κατάσταση της ομάδας δεν βοηθά να κινηθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή