Μεταγραφές
Φαβορί για τον κυανόλευκο πάγκο ο Λεωνίδας Βόκολος
Λαμία: Μετά τον Δημήτρη Σπανό, σκέψεις και για τον Λεωνίδα Βόκολο.


Η Λαμία μετά το διαζύγιο με τον Σάββα Παντελίδη αναζητά τον επόμενο τεχνικό σε μία πολύ δύσκολη στιγμή.
Ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος αναχώρησε από τον Ιωνικό είναι ένας από τους υποψήφιους, ενώ οι πληροφορίες του starsports.gr αναφέρουν ότι η ομάδα της Φθιώτιδας είναι σε συζητήσεις και με τον Λεωνίδα Βόκολο ο οποίος αυτή τη στιγμή μοιάζει φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Βόκολος έχει εργαστεί σε Παναιγιάλειο, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Πανιώνιο, Ολυμπιακό Λευκωσίας και Καλλιθέα.
Ήταν, παράλληλα, τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, ενώ τον Αύγουστο του 2011 βρέθηκε στην Eθνική, όπου ήταν συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το όνομά του δεν παίζει για πρώτη φορά στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους να έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και κατά το παρελθόν
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Mεταγραφικά: Απέκτησε τον Ηλία Παναγάκο ο ΠΑΣ Λαμία


Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Παναγάκο, ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.
Ο Παναγάκος είναι 20 ετών, καθώς γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 2006, και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Ο νέος ποδοσφαιριστής της Λαμίας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού, έχοντας περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα των «ερυθρόλευκων». Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Πειραιά, κατέκτησε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελώντας μέλος των επιτυχημένων τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
Μέχρι πρότινος, ο 20χρονος στόπερ αγωνιζόταν σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό Β΄, αποκτώντας εμπειρίες από το πρωτάθλημα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η ανακοίνωση:
Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Ηλία Παναγάκο.
Ο Παναγάκος, που είναι 20 ετών (27/07/2006) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας του Ολυμπιακού, καθώς έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα υποδομών του και έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό Β΄.
Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-




Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-




Πρώτο δείγμα θετικό! ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης 5-0
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική




































