Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Aud | Βόκολος: “Οι παίκτες μου να δώσουν και την ψυχή τους”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΣ Λαμία έκανε σήμερα, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας, ο Λεωνίδας Βόκολος.

Λίγο πριν πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Αυτό που τόνισε ο κ. Βόκολος είναι πως θέλει και περιμένει απ΄όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δώσουν και την ψυχή τους όταν αγωνίζονται, να έχουν υπομονή και επιμονή ενώ υπογράμμισε πως θέλει τον κόσμος της ομάδας μαζί του για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Η ατάκα που κρατάμε είναι: «Εγώ θα είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ για να δουλεύω!»

Ακούστε το ηχητικό με τις δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο

Το βλέμμα αρκετών ομάδων έχουν τραβήξει οι Βασίλης Ντότης και Χρυσόστομος Στάγκος, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου βρίσκονται ήδη στο μεταγραφικό «ραντάρ» αρκετών ομάδων, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να συγκεντρώνει η περίπτωση του Χρυσόστομου Στάγκου, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να φέρεται πως απασχολεί ομάδες της Super League 2, οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε σταθερές και ώριμες εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία, δείχνοντας σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του και κερδίζοντας πόντους με τις επεμβάσεις και την αγωνιστική του συνέπεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Ντότης αποτέλεσε επίσης ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Φθιώτιδας, με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από συλλόγους που αναζητούν νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «θερμό» για τους δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, με το ενδιαφέρον γύρω από τα ονόματά τους να αυξάνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή