Play Out
ΠΑΣ Γιάννινα: Νέο πρόβλημα ενόψει Λαμίας


Νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σωτήρη Νίνη, αφού ο έμπειρος μέσος αισθάνθηκε σήμερα ένα σφίξιμο στη γάμπα και όπως όλα δείχνουν θα χάσει καί την αναμέτρηση με την Λαμία.
Ο Θανάσης Στάικος φαινόταν να τον έχει στα άμεσα πλάνα του για το βασικό σχήμα, αλλά οι ενοχλήσεις αυτές αναγκαστικά φέρνουν αναπροσαρμογές, με τους Μπιλμπάο και Λιάσο να διεκδικούν τη θέση του. Οι δύο αυτοί παίκτες είχαν αγωνιστεί και με τον Άρη, αλλά δεδομένης της επιστροφής του Τζίνο, υπάρχει πλέον χώρος μόνο για έναν.
Ο Παμλιδης σήμερα έκανε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης, αλλά όχι ολόκληρη. Θα δουν και αύριο στην ομάδα σε ποια κατάσταση θα είναι, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Ούτως ή άλλως, όμως, δεν μιλάμε για παίκτη που θα είναι βασικός, αφού αν προλάβει να είναι έτοιμος, θα μπορεί να παίξει μόνο κάποια λεπτά. Ακόμα κι αυτό, όμως, αύριο θα αποφασιστεί.
Σήμερα η προπόνηση έγινε στους «Ζωσιμάδες» και περιελάμβανε ομαδική επιθετική τακτική χωρίς αντίπαλο, στη συνέχεια passing game και τέλος έγινε διπλό 11Χ11.
Παρόντες ήταν κανονικά οι Ροσέρο και Κόντε που έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς τους, αλλά μόνο ο πρώτος υπολογίζεται για το Σάββατο και πέραν του Νίνη δεν θα είναι στην αποστολή οι Καραχάλιος, Παντελάκης και ο τιμωρημένος Σόρια.
Πηγή: super-fm.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Στον Σαρωνικό Αναβύσσου οι Τρούμπουλος και Στάγκος
-




Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα εντός έδρας με Κατσαντώνη Αγράφων για τον ΠΑΣ Λαμία – Στις 27/9 η σέντρα
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία – Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας ο Λάππας – Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Vid | Επιβεβαίωση για Διπλό Μαρκάρισμα: Στη Δόξα Μασχολουρίου ο Τσόφλιος
-




Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Γ’ Εθνική: Όλες οι αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα – Κλήρωση, σέντρα και νέο σύστημα playoffs
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Kύπελλο Ερασιτεχνών: Με AO Nέας Αρτάκης ο ΠΑΣ Λαμία στην Α’ Φάση – Αναλυτικά τα ζευγάρια
-




Το «αντίο» του Βασίλη Τρούμπουλου στον ΠΑΣ Λαμία: «Κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Ευχαριστώ για όλα»
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος και ο Τσιάκας – Συνεχίζει στο Αιγάλεω
-




Τίτλοι τέλους και για τον Βασίλη Γιώτη στον ΠΑΣ Λαμία – Το συγκινητικό «αντίο»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία
-




Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης






































