Play Out
Τζανετόπουλος: «Δεν έχει κριθεί κάτι, να συνεχίσουμε έτσι»


Ο Ανταμ Τζανετόπουλος μίλησε για τη νίκη της Λαμίας στο Αγρίνιο αλλά και τα play-oyts που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η Λαμία, καθώς επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και εδραιώθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Ανταμ Τζανετόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM τόσο για το παιχνίδι, όσο και την πορεία της «μάχης» που δίνουν στο club ώστε να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.
«Γνωρίζαμε πως ο Παναιτωλικός έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά φάνηκε ότι είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και πιστεύω πως θα υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος στα play-outs. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και αν το κάνουμε θα παραμείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έφερε η έλευση του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο. «Το πρώτο που αλλάζει σε μια ομάδα είναι το κλίμα και η ψυχολογία. Εμείς είχαμε καλό ρόστερ, αλλά πρέπει να βρεις την κατάλληλη χημεία και να διαχειριστεί όπως πρέπει τους παίκτες ο προπονητής. Ο κ. Βόκολος έφτιαξε την ψυχολογία μας, απέβαλε την πίεση για το αποτέλεσμα και πλέον το απολαμβάνουν περισσότερο και έρχονται και τα αποτελέσματα».
Παράλληλα σχολίασε και τη συνεργασία του στα στόπερ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. «Η αξία του είναι γνωστή και είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία, που μας έχει βοηθήσει πολύ. Βοηθά πολύ τη συνεργασία μας ότι είναι Έλληνας».
Τέλος του ζητήθηκε και μία πρόβλεψη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που ακολουθεί. «Ο ΟΦΗ δεν έχει το ίδιο βαθμολογικό κίνητρο με μας, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πάμε να πάρουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-






Διπλό Μαρκάρισμα: Αποχωρεί από τον ΑΠΣ Κηφισσό ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης – “Ματιές” από ΠΑΣ Λαμία και ΑΟ Θήβας
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας
-




Στις 31 Ιουλίου μαθαίνουν το πρόγραμμα τους οι ομάδες της Γ’ Εθνικής























