Ακολουθήστε μας
 

Match Center

Ο Βέλλιος της στέρησε και πάλι το τρίποντο / Ατρόμητος – Λαμία 1-1

Μετά το κακό πρώτο ημίχρονο, Ατρόμητος και Λαμία… ξύπνησαν στην επανάληψη. Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με το γκολ του Τουράμ, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Βέλλιο και το 1-1 δεν ευχαριστεί κανέναν ή και τους δύο..


Σε ένα παιχνίδι που η Λαμία εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά αρκετά διαβασμένη και έφτασε κοντά στο να αποδράσει με το τρίποντο, οι κυανόλευκοι είδαν και πάλι τον Βέλλιο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια δίνοντας της μόνο τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Οι κυανόλευκοι του Άκη Μάντζιου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό έδειξαν διάθεση και θέληση για τρίποντο απέναντι στον Ατρόμητο, ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τελικά επιστρέφει με τον ένα βαθμό από το Περιστέρι.

Το πρώτο ημίχρονο βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα χειρότερα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος εμφάνισε και πάλι τα γνωστά προβλήματα στην ανάπτυξη με τους παίκτες του Παντελίδη να αδυνατούν να δημιουργήσουν φάσεις και να έχουν αποστάσεις ανάμεσα στις τρεις γραμμές.

Η Λαμία ήταν καλά διαβασμένη, κλείνοντας τους χώρους στη μεσαία γραμμή και προσπαθούσε να κλέψει μπάλες για να χτυπήσει στην κόντρα. Η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 22´ με ένα σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή το οποίο πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κάχριμαν.

Στο 35’ ο επιθετικός του Ατρομήτου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα απο γύρισμα του Ουγκράι έπειτα απο εξαιρετική ενέργεια. Η Λαμία απάντησε στο 40’ με το πλασέ του Δημούτσου να περνά πάνω από τα δοκάρια του Μέγιερι. Η φιλοξενούμενη εικόνα αν και δεν είχε κλασικές ευκαιρείς είχε καλύτερη εικόνα στο πρώτο μέρος.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Παντελίδη να ψάχνει απεγνωσμένα είτε με εσωτερικές είτε με εξωτερικές αλλαγές να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Ο Ατρομητος είχε την πρώτη του καλή στιγμή σε μια αντεπίθεση με τον Μανούσο να κανει την σέντρα και την κεφάλια του Βελλιου να περνάει άουτ.

Το πλάνο της Λαμίας απέδωσε καρπούς στο 71’. Ο Κατράνης έκανε το λάθος με μια κακή σέντρα, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Τουράμ, που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μεγιερι. Η Λαμία στο 77’ είχε άλλη μια καλή στιγμή να τελειώσει το ματς με σουτ του Βασιλόγιαννη που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μέγιερι.

Ο Ατρομητος έφτασε κοντά στη ισοφάριση στο 79´ με τον Καχριμαν να εξουδετερώνει δύσκολα την προβολή του Ούμπιδες. Ο Αργεντινός στο 83’ με μια από τις γνωστές εκτελέσεις φάουλ, βρήκε τον Βέλλιο ο οποίος με κεφάλια έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Λαμία έχασε την ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο ενώ ο Ατρόμητος δεν κατάφερε και πάλι να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα.

Oι συνθέσεις:


Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (64′ Ούμπιδες), Μανούσος, Ρόσα (55′ Ανδρούτσος), Ουγκράι (75′ Γιακουμάκης), Βέλλιος.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (81′ Βύντρα), Ασίγκμπα, Τουράμ, Ταϊρόν (65′ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Σκόνδρας.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Αδικεί τον εαυτό του / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

olylam

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με σκορ 4-1 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πληρώνει επί της ουσίας ένα κακό δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ.

Καθάρισαν Τσικίνιο και Ναβάρο

Στο 24’ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν χάρη σε δημιουργία του Ποντένσε να ανοίξουν το σκορ. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Τσικίνιο ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.  Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συνέλθει η Λαμία, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0, όταν στο 26’ ο Έσε έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αμέσως έδωσε κάθετα στον Ναβάρο που ήταν μόνος του, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή σε όλη συνέχεια του α μέρους και πήγαν με τον Ποντένσε να κάνουν και το 3-0 ωστόσο το σουτ του βγήκε άουτ.

Αυτή ήταν τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Με το δεξί ο Ποντένσε

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφερε με τον Ποντένσε να κάνει το 3-0.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιμόν έκανε μια φοβερή… λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν με τον Μασούρα να χάνει λίγα λεπτά αργότερα την ευκαιρία να κάνει το 4-0.

Έσπασε… το ρόδι ο Τόσιτς – Απάντησε ο Αλεξανδρόπουλος

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει και το 61΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιλούλης, το έκανε ο Τόσιτς στο 63’, ο οποίος ύστερα από μπαλιά του Λέικ έπιασε δυνατό σουτ γράφοντας το 3-1 σημειώνοντας παράλληλα, το πρώτο γκολ της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο 8 αγώνων πρωταθλήματος.

Η Λαμία προσπαθούσε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, αλλά πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ. Ελ Αραμπί τροφοδότησε υπέροχα στην περιοχή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος γύρισε στον Αλεξανδρόπουλος, που σκόραρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 90+3′ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Ποντένσε στο 52΄έκανε το 3-0 για να έρθει να μειώσει το σκρο στο 64΄ο Ζόραν Τόσιτς στο πρώτο του γκολ για φέτος! Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρία να μειώσει και σε 3-2 όμως δεν τα κατάφερε με τον Τσιλούλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε ανεβεί ψηλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ο Αλεξανδρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί και σκόραρε για το τελικό 4-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή