Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Μανούσος: “Μεγάλη πίεση στη Λαμία – Τρομερό φινάλε απέναντι στον Γρηγορίου που εκτιμώ πολύ”

Published

on

Για την καριέρα του, την επιστροφή στη Μυτιλήνη και το μέλλον του μίλησε στον bwinΣΠΟΡFM 94.6 και στον Μιχάλη Τσόχο, ο Γιώργος Μανούσος.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, λέγοντας πως: «Ήταν μια απόφαση που την σκεφτόμουν εδώ και έναν χρόνο περίπου, από κουράγιο και δυνάμεις είμαι μια χαρά, αλλά ψυχολογικά έχω κουραστεί γιατί ήμουν μακριά από τα παιδιά μου και γυναίκα μου. Ήταν δύσκολη απόφαση, έπρεπε να γυρίσω πίσω στο νησί».

Στη συνέχεια τόνισε πως δεν θα σταματήσει γενικά, απλά θα παίζει μόνο στη Μυτιλήνη. Μάλιστα, δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο του Αιολικού, αν και εφόσον αγωνίζεται στο νησί, και όχι στην Αθήνα, κάτι που συμβαίνει τη φετινή σεζόν.

Ακόμη, τόνισε πως το κομμάτι της πίεσης στη Λαμία έπαιξε ρόλο στην απόσυρσή του, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που σκεφτόταν, ενώ ανέφερε πως δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες.

Όσον αφορά την πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα του, στάθηκε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Ατρόμητο και συγκεκριμένα στο διπλό με την Ντουνάισκα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντινάμο Μπρεστ, αν και εκείνο το ματς δεν είχε αίσιο τέλος, αλλά και στην περίοδο που αγωνιζόταν στην ΑΕΛ Καλλονής, η οποία ήταν η εκπρόσωπος της Λέσβου στη Σούπερ Λίγκα.

Επιπλέον, σε ερώτηση του Μιχάλη Τσόχου για το αν θα ήθελε να ευχαριστήσει κάποιον προπονητή του, είπε πως θα έλεγε δύο λόγια παραπάνω στους Μαντζουράκη και Γρηγορίου, καθώς με τον έναν πήρε μία σπουδαία μεταγραφή στον ΟΦΗ και ο άλλος τον καθιέρωσε στην κορυφαία κατηγορία. “Ήταν αυτός που με πήρε μαζί του στον ΠΑΣ Λαμία και φέτος το φινάλε της καριέρας μου στο επίπεδο της Super League έμελλε να είναι σε αυτό το συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι στον Γρηγορίου”

Μάλιστα, μίλησε και για το πόσο κοντά έφτασε σε κάποια μεγάλη ομάδα, λέγοντας πως είχε συζητήσεις με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησε. Τέλος, σημείωσε πως δεν έχει κάποιο απωθημένο, ίσως μόνο το ότι δεν κλήθηκε ποτέ στην Εθνική.

Τι είπε για τον ΠΑΣ Λαμία και τα συναισθήματά του την τελευταία διετία…

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή