Lamia Polis 87.7
Λάκης Παπανικολάου: “Μείζον ζήτημα οι εγκαταστάσεις – Σταθερά βήματα προόδου ο ΠΑΣ Λαμία”


Για την πορεία των ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία χρόνια, την ίδρυση ομάδας Κ-15, τα δοκιμαστικά τα οποία έρχονται, τους στόχους της νέας σεζόν και πολλά άλλα μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στην εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7 ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία, Λάκης Παπανικολάου.
Ο πιο πιστός στρατιώτης του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος αποτελεί μέλος του συλλόγου από το 1986 έχοντας αλλάξει πολλές ιδιότητες μίλησε για όλα!
Απάντησε σε ερωτήματα που ο απλός φίλαθλος κόσμος αναρωτιέται, αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο πρόβλημα των ακαδημιών που είναι η έλλειψη εγκαταστάσεων, στάθηκε στο γεγονός πως μια ακαδημία λίγων ετών όπως είναι αυτή της Λαμίας έχει βγάλει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Super League 2.
Ποια η σχέση του με τους γονείς των παιδιών, ποια παιδιά θα βρεθούν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ποια η σχέση του με τους προπονητές που συνεργάστηκε μέχρι σήμερα.
Υπήρξε ποτέ ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Super League, ο οποίος δοκιμάστηκε αλλά η Λαμία λόγω έλλειψης υποδομών δεν κατάφερε να τον κρατήσει με αποτέλεσμα να δοκιμαστεί αλλού; Προτιμά να προπονεί παιδιά ή ενήλικες; Είναι θεμιτή ή όχι η εκπροσώπηση νεαρών ποδοσφαιριστών από μάνατζερ; Υπάρχει πιθανότητα να δούμε ποδοσφαιριστή των ακαδημιών στα Εθνικά κλιμάκια;
Αυτά και άλλα πολλά στη συνέντευξη που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Lamia Polis 87.7
Διπλό Μαρκάρισμα: Αποχωρεί από τον ΑΠΣ Κηφισσό ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης – “Ματιές” από ΠΑΣ Λαμία και ΑΟ Θήβας


Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση του Ηλία Τουρκοχωρίτη, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Διπλού Μαρκαρίσματος” και του LamiaPolis 87,7, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται μία ανάσα από την αποχώρησή του από τον ΑΠΣ Κηφισσό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να μείνει και επίσημα ελεύθερος από την ομάδα της Κάτω Τιθορέας, με την οποία πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν.
Ο Τουρκοχωρίτης αποτέλεσε βασικό στέλεχος του ΑΠΣ Κηφισσού την περσινή αγωνιστική περίοδο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Φθιώτιδας, αλλά και στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική.
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του “Διπλού Μαρκαρίσματος”, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει μείνει απαρατήρητος στην αγορά, καθώς έχει ήδη δεχθεί διερευνητικές προσεγγίσεις τόσο από τον ΠΑΣ Λαμία, όσο και από τον Α.Ο. Θήβας, ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μετά την οριστική λύση της συνεργασίας του με τον ΑΠΣ Κηφισσό, ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης θα κληθεί να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας
-






Διπλό Μαρκάρισμα: Αποχωρεί από τον ΑΠΣ Κηφισσό ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης – “Ματιές” από ΠΑΣ Λαμία και ΑΟ Θήβας























