Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Μακρακώμη: Οι δόξες του παρελθόντος… στο ανακαινισμένο “Λεωνίδας Γιαννέλος” (φωτό)

Πραγματοποιήθηκε το 3ο Τουρνουά στην μνήμη του αείμνηστου Λεωνίδα Γιαννέλου στην Μακρακώμη με πολλές παλιές δόξες του εθνικού κια τοπικού ποδοσφαίρου να δίνουν το παρών!

Οι Βετεράνοι του ΑΣ Λαμία, της ΑΕΚ (μεταξύ αυτών Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Μανωλάς) και της Νίκης Μακρακώμης τίμησαν την μνήμη του θρυλικού «Νέλεκου», που έφυγε από κοντά μας το 2012. Το γήπεδο της Μακρακώμης εδώ και λίγα χρόνια φέρει το όνομα του, καθώς ήταν ο τόπος καταγωγής του.

 

Πρώτα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου της κωμόπολης με κοπή κορδέλας και ακολούθησαν απονομές τιμητικών πλακών.

Την οικογένεια του Λεωνίδα Γιαννέλου τίμησαν η Ένωση 2010, ο Δήμος Μακρακώμης και οι Βετεράνοι του ΑΣ Λαμία, ενώ επίσης  δόθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Αρχοντή και στους Βετεράνους της ΑΕΚ.

Με την σειρά τους, Δήμος Μακρακώμης, Ένωση 2010 και ΑΕΚ, τίμησαν για το έργο τους τους Βετεράνους του ΑΣ Λαμία, που ανταπέδωσε και αυτός βραβεύοντας την Νίκη Μακρακώμης. Τέλος ο Δήμος Μακρακώμης τίμησε την αθλήτρια των Νηρηίδων Φθίας, Ξανθή Νέλλα.

Στην συνέχεια έγιναν οι αγώνες, υπό πολύ δυνατή βροχή.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά:

Νίκη Μακρακώμης – ΑΕΚ 1-0
ΑΕΚ – Λαμία 0-0
Νίκη Μακρακώμης – Λαμία 2-4

Δείτε εικόνες

Πηγή: LamiaNow.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΑΣ Λαμία να μαθαίνει τον διαιτητή της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Φιλιατών.

Τον αγώνα της Κυριακής (18/1, 15:00) στο «Αθανάσιος Διάκος» θα διευθύνει ο Γιώργος Τουλούμης από την Εύβοια. Βοηθοί του θα είναι ο Σπύρος Μπύρος από την Ευρυτανία και ο Σταμάτης Σφυρής από τη Θεσσαλία, ενώ παρατηρήτρια διαιτησίας ορίστηκε η Κωνσταντίνα Μπουμπούρη (Ευρυτανία).

Για τον Ευβοιώτη ρέφερι, αυτός ο ορισμός μόνο άγνωστος δεν είναι για την ομάδα μας, αφού πρόκειται για την τρίτη φετινή του παρουσία σε παιχνίδι της Λαμίας. Είχε προηγηθεί το ματς Κυπέλλου απέναντι στη Μαλεσίνα, αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ελασσόνα.

Η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της με μοναδικό στόχο τη νίκη μπροστά στον κόσμο της, σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά απώλειες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή