Ακολουθήστε μας

Lamia Polis 87.7

Παπαϊωάννου στον Lamia Polis 87,7: Δύο-τρεις προσθαφαιρέσεις ακόμη – Κινηθήκαμε γρήγορα και μυστικά για τον Καρλίτος – Στην Ολλανδία ο κόσμος φώναζε “Λαμία”

Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων και μέτοχος του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την ομάδα της πόλης μας.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου βρέθηκε με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης το προηγούμενο διάστημα στην Ολλανδία για να παρακολουθήσουν από κοντά την πορεία της προετοιμασίας και το μεγάλο φιλικό της ομάδας με τη Φόλενταμ, μίλησε για τις εντυπώσεις αλλά και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Πιο αναλυτικά:

Για το ταξίδι, το φιλικό και τις εντυπώσεις: Το ταξίδι είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τετάρτης ωστόσο προέκυψε το θέμα εδώ με τις φωτιές και πήγαμε τελικά την Πέμπτη. Αναχωρήσαμε εκεί είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα όσον αφορά τον αθλητισμό και φυσικά συμπεριλαμβάνω και το ποδόσφαιρο μέσα είναι άλλο επίπεδο.Τα προπονητικά κέντρα, οι εγκαταστάσεις , ήταν μία μεγάλη εμπειρία για την ομάδα.

Έγινε ένα φιλικό δυνατό το οποίο βοήθησε τον προπονητή να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τα φιλικά γίνονται για να δεις την ομάδα σου, που πονάει και πιστεύω ο προπονητής αυτό που έπρεπε το είδε. Έχουμε 2 φιλικά ακόμα και θα δούμε ακόμα.

Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση οι υποδομές. Όλα ήταν υπέροχα εκεί και το ξενοδοχείο το οποίο συνεργαζόταν με το προπονητικό, είχε γυμναστήρια, υπήρχε μεγάλη οργάνωση. Καμιά σχέση με τις επαρχιακές πόλεις και τα προπονητικά στη χώρα μας.

 

Το ρόστερ έχει κλείσει κατά 90% θα γίνουν δυο-τρεις προσθαφαιρέσεις στην ομάδα ακόμη


 

Για τον Καρλίτος: Δουλέψαμε δύο άτομα την υπόθεση του εδώ και 10 μέρες. Γνωρίζουμε όλοι καλά πως και εσείς τη δουλειά σας κάνετε , πώς όταν βγει ένα όνομα χωρίς να υπάρχει οριστική συμφωνία υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει. Πολλές ομάδες έχουν ίδιους στόχους με εμάς. Έβαλα και εγώ το χεράκι μου για να βοηθήσω την ομάδα , γιατί είχε φανεί ότι πάει Ισπανία για να κλείσει σε ομάδα εκεί, κινηθήκαμε λίγο γρήγορα χωρίς πολύ δημοσιότητα, καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε….

Για περαιτέρω ενίσχυση:Αυτό θα το δούμε γιατί το ρόστερ αρχίζει και γίνεται μεγάλο πλέον, για αυτό είπα προσθαφαιρέσεις. Ναι είναι δύσκολο να φέρνεις παίκτες γιατί πρέπει να πουληθούν και κάποιοι που δεν υπολογίζονται. Δυο τρεις κινήσεις θα γίνουν ακόμα.Το ρόστερ έχει κλείσει κατά 90% θα γίνουν δυο-τρεις προσθαφαιρέσεις στην ομάδα ακόμη.

Για τα οφέλη της προετοιμασίας: Εκτός όλων των άλλων, η ομάδα αποκτά φίλους και να ξέρετε, μέσα στο κέντρο του Άλκμααρ στη πλατεία φώναζαν “Λαμία Λαμία” βλέποντας την ομάδα, ή πηγαίναμε σε μαγαζιά και πολλοί μας δείχνανε και φωτογραφίες της ομάδας, δηλαδή η χώρα αγαπάει τον αθλητισμό λίγο περισσότερο από ότι εμείς εδώ και οι υπόλοιπες χώρες. Εγώ βγήκα μία μέρα με μπουφάν της Λαμίας, γιατί έκανε κρύο εκεί, τελείως αντίθετες θερμοκρασίες με εδώ. Πήγαμε με καύσωνα και εκεί ψάχναμε μπουφάν είχαμε πάρει ελαφριά και δεν μας κάλυπταν. Φορέσαμε μπουφάν της ομάδας και μας σταματούσαν στο δρόμο για φωτογραφίες χωρίς να ξέρουν τι είμαστε, μόνο και μόνο για φωτογραφίες. Μας ζητούσαν κασκόλ, αναμνηστικά! Αυτό είναι μεγάλη διαφήμιση. Κάναμε φιλίες εκεί, το ξενοδοχείο και οι άνθρωποί του μας αγάπησαν και μας περιμένουν και του χρόνου εκεί!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lamia Polis 87.7

Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”

Στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” με τους Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/5 ο πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με αρκετές ειδήσεις για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Super League 2 ειδικότερα.

diplo markarisma- martsoukos

Στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” με τους Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/5 ο πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με αρκετές ειδήσεις για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Super League 2 ειδικότερα.

Αφού έκανε μία μίνι αποτίμηση της φετινής σεζόν, αποκάλυψε πως αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ανανεωθεί η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος επιδιώκοντας αύξηση των εσόδων, αποκάλυψε πως θα ζητήσει τη συνδρομή της πολιτείας για την τοποθέτηση VAR και στην Super League 2, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο format του Κυπέλλου Ελλάδας με την αποκοπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής. Επ’ αυτού σχολίασε πως θα πραγματοποιηθεί ένα Κύπελλο Ερασιτεχνών όπου θα δίνει το κίνητρο και την δυνατότητα στις ερασιτεχνικές ομάδες να προσθέσουν ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη τους.

Τέλος επεσήμανε πως θα πρέπει τόσο η Super League 1 όσο και η Super Leagu 2 να υιοθετήσουν την υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών στην αρχική 11αδα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ήταν άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η Super League 2 προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να βρει την αίγλη που της αξίζει. Με πάρα πολλά ντέρμπι να κρατά μέχρι τελευταία αγωνιστική το ενδιαφέρον για το ποιες ομάδες θα ανέβουν στην Super League 1 και ποιες θα υποβιβαστούν! Φέτος είχαμε την ευχάριστη έκπληξη να έχουμε έναν πάροχο όπως είναι ο ΣΚΑΙ, ο οποίος επένδυσε στο προϊόν μας και πιστεύω ότι μας έφτασαν στο σημείο να έχουμε μεγάλες τηλεθεάσεις σε συνάρτηση με το αγωνιστικό ενδιαφέρον!

Για το αν υπάρχει διάθεση ανανέωσης συνεργασίας με τον πάροχο: Μετά από αυτές τις τηλεθεάσεις τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΣΚΑΙ και πιστεύω πως μέχρι τέλους του μήνα, το αργότερο στις αρχές του επόμενου η Super League 2 θα έχει πάλι τηλεοπτική στέγη και τη νέα χρονιά!

Για το format του νέου πρωταθλήματος: Είναι μία απόφαση που θα λάβει το Δ.Σ μέσα στο καλοκαίρι. Αν θα είναι 1 ο όμιλος ή δύο! Η Super League 2 με έναν όμιλο και τόσα ηχηρά ονόματα που θα υπάρχουν και φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστική σίγουρα. Θα κρατήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Φανταστείτε ντέρμπι Καλαμάτα – Ηρακλής, Πανιώνιος – Γιάννενα, με όλες τις ομάδες στον ίδιο όμιλο. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κοιτάξουμε και το οικονομικό κομμάτι των ομάδων, όπως αποφασίσαμε στη τελευταία συνάντηση. Να ζυγίσουμε τι χρήματα επιπλέον θα  πρέπει να δαπανήσουν οι ομάδες αν πάμε σε έναν όμιλο. Οπότε όλα αυτά, θα πρέπει να έχουμε την υπομονή να τα δούμε και βέβαια να δούμε ποιες και πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει Δ.Σ. και θα ορίσουμε το χρονικό ορίζοντα των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων.

Για τα έσοδα: Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τα έσοδα των ομάδων και από το τηλεοπτικό αλλά και από τη φορολογία στοιχήματος. Ήδη φέτος ήταν πιο αυξημένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά τους κυρίους Βρούτση και Μαυρωτά που συνέβαλαν σε αυτό!

Για το αν υπάρχει περίπτωση VAR: Το έχω στο μυαλό μου και θα το ζητήσω από τον Υπουργό σε ένα ραντεβού που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες, αν μπορεί να βοηθήσει με το VAR στη Super League 2. Eγώ θα ζητήσω την αύξηση του ποσοστού από τη φορολογία του στοιχήματος, να φτιαχτούν τα γήπεδα των ομάδων της κατηγορίας και μετά το VAR!

Για τους αγωνιστικούς χώρους: Υπάρχει επιτροπή και στη Super League 2 όμως οι ομάδες στο πρωτάθλημά μας αγωνίζονται κυρίως σε δημοτικά γήπεδο τα οποία μετά λύπης μου το λέω πολλές φορές μοιάζουν παραμελημένα. Τις προηγούμενες χρονιές υπήρχαν γήπεδα ακατάλληλα για επαγγελματίες αθλητές, φέτος ήταν σαφώς καλύτερα και ελπίζουμε να γίνουν ακόμα καλύτερα!

Για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής που βγαίνουν από το Κύπελλο: Πλέον θα υπάρχει κύπελλο επαγγελματικών ομάδων. Νομίζω ήταν απόφαση που πάρθηκε με γνώμονα τα γήπεδα. Δεν γίνεται ποδοσφαιριστές με πολύ υψηλά συμβόλαια των μεγάλων ομάδων να αγωνίζονται σε ακατάλληλα και επικίνδυνα γήπεδα για τραυματισμό. Θα γίνει ένας νέος θεσμός το Κύπελλο Ερασιτεχνών όπου εκεί θα έχει τη δυνατότητα μία ομάδα να πάρει ένα Κύπελλο και να το προσθέσει στη τροπαιοθήκη της.

Για την υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών και αν προβλέπεται για την Super League 2: Ήταν πάρα πολύ κίνηση της ΕΠΟ, πιστεύω καλό είναι να την ακολουθήσουμε και εμείς και η Super Legue 1, να βάζουμε δηλαδή υποχρεωτικά έναν ή δύο ποδοσφαιριστές νεαρούς να παίζουν, όχι μόνο στην αποστολή. Θα το δούμε!

Για το Super Cup την Κυριακή ανάμεσα σε ΑΕΛ και Κηφισιά: Θα είναι γιορτή του ποδοσφαίρου. Δύο πρωταθλήτριες ομάδες σε ένα εξαιρετικό γήπεδο όπως είναι το AEL FC Arena. Μακάρι να γεμίσει!

 

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή