Ακολουθήστε μας
 

Μεταγραφές

Και με τη βούλα κυανόλευκος ο Καρλίτος!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού επιθετικού Καρλίτος (Κάρλος Λόπεθ) ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας

Ο Καρλίτος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1990 στο Αλικάντε της Ισπανίας και είχε την πρώτη επαγγελματική συμμετοχή του στην Τορεγιάνο σε ηλικία 19 ετών. Δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Οντίνιεντ και στα 22 έπαιξε στη ρωσική ομάδα β’ κατηγορίας Πετροτρέστ. Γύρισε στην Ισπανία το  2013 για λογαριασμό της Φουενλαμπράδα, ενώ το 2014 έπαιξε στη Νοβέλδα και όντας ο πρώτος σκόρερ, μέσα σε έξι μήνες πήρε μεταγραφή στην κυπριακή ομάδα β’ κατηγορίας Άρη Λεμεσού.

Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην Ισπανία για την Ελντένσε, ενώ ένα χρόνο αργότερα  η Βιγιαρεάλ τον ενέταξε στη δεύτερη ομάδα της. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας. Και εκεί με 24 γκολ σε μια σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος 2017-18, κορυφαίος επιθετικός της χρονιάς στην Πολωνία και πήρε τη μεταγραφή για την πρωταθλήτρια Λέγκια Βαρσοβίας.

Εκεί έβαλε 16 γκολ και ήταν ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος 2018-19. Στη συνέχεια άλλαξε ήπειρο και πήγε στα Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Ουάχντα. Εκεί έμεινε για τέσσερις μήνες οπότε και έλυσε το συμβόλαιό του για να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέγραψε 69 συμμετοχές πετυχαίνοντας 19 γκολ.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μάτια από…Ινδία στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης!

paslamia

Τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΣ Λαμία και μπορεί θεωρητικά να μιλάμε για ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ωστόσο το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚ μιας και δεν ήταν λίγα τα ξένα μάτια που βρέθηκαν στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση!

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων στα επίσημα του γηπέδου βρέθηκε ο Ντάρεν Καλντέιρα!

Ο 36χρονος Ινδός πρώην ποδοσφαιριστής έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πλέον υπηρετεί το ποδόσφαιρο από διαφορετικό πόστο! Αυτό του Τεχνικού Διεύθυντή της Bengaluru Fc της Ινδίας.

Βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λαμία λοιπόν για να παρακoλουθήσει το ΠΑΣ Λαμία – Άρης για λογαριασμό του Φλόσαρντ Μάλτσι!

Όπως και να έχει η παρουσία του μαρτυρά ένα άνοιγμα στην Ινδία, μία ποδοσφαιρική αγορά που αν μη τι άλλο δεν είχαμε συνηθίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο παρελθόν. Αν εξαιρέσουμε την παρουσία του Πίτι στην Jamshedpur αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπουντζάμο από τον Έλληνα τεχνικό Στάικο Βεργέτη!

Υπενθυμίζουμε ότι στο Ινδικό πρωτάθλημα αγωνίζεται ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος πραγματοποίει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Κεράλα Μπλάστερς και αυτός είναι ένας λόγος που από την εν  λόγω λίγκα εξετάζουν περιπτώσεις από το πρωτάθλημα μας.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή