Ακολουθήστε μας

Νέα

Καρλίτος: ««Ήρθα εδώ, γιατί ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να αλλάξει το κλαμπ»

Ο Καρλίτος μίλησε στο sportfm.gr για την επιστροφή του στην Ελλάδα, τα συναισθήματά του για αυτή, τον Παναθηναϊκό, τη Λαμία και τους στόχους του στη νέα του ομάδα.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Καρλίτος… αποκαλύπτεται λοιπόν. Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στο sportfm.gr και τη Μαριάννα Καραδήμα, στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την επιστροφή του στη χώρα μας μίλησε για όλα, και δεν έκρυψε την χαρά του που είναι πάλι στην Ελλάδα ενώ μοιράστηκε αναμνήσεις από την πρώτη του θητεία.

Ο Καρλίτος αποκαλύπτει πως είχε προτάσεις από την Ισπανία αλλά επέλεξε την Λαμία, εξηγώντας τον λόγο για αυτή του την επιλογή και δηλώνει αποφασισμένος να ανταποδώσει την αγάπη που έχει λάβει από τους ανθρώπους της ομάδας από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην πόλη.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην πρώτη του θητεία στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό. «Θα είναι πάντα στην καρδιά μου», τονίζει για το τριφύλλι, αναφέρεται στο εξαιρετικής σημασίας γεγονός που έχει συνδέσει με την παρουσία του στους πράσινους και μιλά για την αγάπη του για την Ελλάδα και τι του έλλειψε το διάστημα που αγωνιζόταν στην Πολωνία.

Καρλίτος στο sportfm.gr: Τι είπε για Παναθηναϊκό και Λαμία

Αναλυτικά η συνέντευξη του Καρλίτος στη Μαριάννα Καραδήμα:

Σε καλωσορίζουμε ξανά στην Ελλάδα. Ο ενθουσιασμός σου είναι φανερός για την επιστροφή σου
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Η Ελλάδα είναι μέρος της καριέρας μου και έχω περάσει εδώ αρκετό καιρό. Μου αρέσει πολύ αυτή η χώρα και οι άνθρωποι».

Είσαι πλέον σε διαφορετικό σύλλογο αυτή τη σεζόν. Εγκιματίστηκες στη νέα σου ομάδα και πώς σε υποδέχτηκαν οι νέοι του συμπαίκτες;

«Είχα ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα από όλους όταν ήρθα. Από τους συμπαίκτες μου, τους φαν, τον προπονητή, από όλους. Για εμένα ήταν σημαντικό όλο αυτό και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ».

-Πέρυσι έκανες μια πολύ καλή χρονιά με τη Λέγκια Βαρσοβία, κατακτώντας το Πρωτάθλημα. Ποιες είναι οι βλέψεις σου και οι στόχοι για τη νέα χρονιά στην ομάδα της Λαμίας;
«Ήρθα εδώ, γιατί ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να αλλάξει το κλαμπ. Θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να ανεβάσουν την ομάδα σε υψηλότερο επίπεδο. Για αυτό ήρθα. Οι προσδοκίες μου για φέτος, είναι να βοηθήσω όσο μπορώ για να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη που πήρα ερχόμενος εδώ».

Καρλίτος στο sportfm.gr: Τι είπε για Παναθηναϊκό και Λαμία

-Ας γυρίσαουμε λίγο πίσω… στον Παναθηναϊκό. Είναι γεγονός ότι το όνομά σου έχει συνδεθεί με το τριφύλλι.

«Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε το Κύπελλο, όταν η ομάδα δεν είχε κατακτήσει κάποιον τίτλο για πολύ καιρό. Τα χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό το κλαμπ είχε αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Έτσι νιώθω κι εγώ μέρος αυτής της αλλαγής. Επίσης οι κόρες μου γεννήθηκαν την περίοδο που ήμουν στους πράσινους. Πάντα θα σέβομαι τον πρόεδρο, τους φαν και όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα! Δεν αλλάζουν τα συναισθήματά μου επειδή είμαι σε διαφορετικό σύλλογο. Φυσικά και σέβομαι την ομάδα μου, τη Λαμία και θα παλέψω για αυτήν, αλλά ο Παναθηναϊκός πάντα θα βρίσκεται στην καρδιά μου»!

-Έχεις κρατήσει σχέσεις με τους παλιούς συμπαίκτες σου;

«Έχω κρατήσει επαφές με αρκετά παιδιά. Δεν μπορώ να πω τρεις ή τέσσερις, γιατί είναι πολλοί αυτοί με τους οποίους έχω επικοινωνία».

-Τι ειναι αυτό που σου έχει λείψει περισσότερο από την Ελλάδα.

«Μου έλλειψε πολύ η αγάπη των ανθρώπων εδώ, ο ήλιος, ο καφές(γέλια).. Μου άρεσε και στην Πολωνία βέβαια. Είναι πολύ όμορφη χώρα. Στην Ελλάδα όμως είναι αλλιώς»!

-Λείπεις αρκετά χρόνια από την πατρίδα σου, την Ισπανία. Θα ήθελες κάποια στιγμή να γυρίσεις πίσω και να παίξει σε ομάδα της χώρας σου;

«Αυτόν το χρόνο πριν έρθω εδώ είχα αυτήν την δυνατότητα. Είχα δύο προτάσεις από την Ισπανία. Στο τέλος όμως τα ζύγισα και όταν μίλησα με τον Πρόεδρο της Λαμίας, μου έδειξε ότι θέλει να κάνει κάτι δυνατό και διαφορετικό. Μου αρέσει αυτό που θέλουν να πετύχουν οι άνθρωποι στην ομάδα και έτσι αποφάσισα να έρθω εδώ».

-Είσαι 33 ετών… Κάνεις σκέψεις για τη συνέχεια της καριέρας σου;

«Είμαι σε φάση που η φυσική μου κατάσταση είναι πολύ καλή και το μυαλό μου καθαρό. Ακόμα και όταν έρθει η ώρα να σταματήσω να παίζω πιθανόν να συνεχίζω να εργάζομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ξέρω πολλά πράγματα και πολύ κόσμο στο χώρο αυτό».

-Είσαι πατέρας δύο μικρών κοριτσιών και θέλεις να είσαι δίπλα τους σε ότι και αν κάνουν. Αν και μικρές, βλέποντας τον μπαμπά τους να παίζει, έχουν αρχίζει να παίζουν με την μπάλα;

«Και οι δύο κλωτσάνε την μπάλα με το αριστερό! Και η Βικτώρια και η Άλμα. Είναι απίστευτο! Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν να έχουν κάποια ικανότητα, (γέλια). Δεν ξέρω αν θα ασχοληθούν στο μέλλον με το ποδόσφαιρο, γιατί ακόμα είναι πολύ μικρές, αλλά οτιδήποτε και να θέλουν να ακολουθήσουν θα τις στηρίζω».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”

kapsaliaris
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στον ΠΑΣ Λαμία, με την ομάδα να συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις εξελίξεις να είναι αρκετές τις τελευταίες ημέρες. Στο επίκεντρο βρίσκεται η ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και η αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών που μπορούν να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Διπλό Μαρκαρισμα», μάλιστα, υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις τόσο στο έμψυχο δυναμικό όσο και στο τεχνικό επιτελείο.

Επιστρέφει στα κυανόλευκα ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης

Ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται κοντά σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή του Αλέξανδρου Καψαλιάρη στα κυανόλευκα, έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του όπως αποκάλυψε χθες (24/8) η εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα του Lamia Polis 87,7.

Ο νεαρός τερματοφύλακας προπονείται ήδη κανονικά με την ομάδα και, εφόσον δεν προκύψει κάποια αλλαγή τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να επιστρέψει στον σύλλογο που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Ο Καψαλιάρης αποτελεί ένα παιδί των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Λαμία και στις 3 Σεπτεμβρίου 2024 είχε γράψει τη δική του ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο σε ηλικία μόλις 16 ετών και 4 μηνών. Μάλιστα, τότε έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΣ Λαμία που υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο ξεχωριστή, καθώς στις 22 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, στην αναμέτρηση με την Athens Kallithea. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 91ο λεπτό και, σε ηλικία 17 ετών, 1 μήνα και 12 ημερών, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη Super League, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του Δημήτρη Τσιάκα.

Ανατροπή και προς παραμονή ο Μωράτης

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή και στην υπόθεση του προπονητή τερματοφυλάκων, Ποσειδώνα Μωράτη.

Ο Μωράτης δεν βρισκόταν στο αρχικό πλάνο της προετοιμασίας, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν και πλέον είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Λαμία και να συνεχίσει να δουλεύει με τους τερματοφύλακες της ομάδας.

Δοκιμές νεαρών παικτών από Φθιώτιδα και όχι μόνο

Παράλληλα, ο ΠΑΣ Λαμία συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη στελέχωση του ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται δοκιμές παικτών τόσο από τη Φθιώτιδα όσο και από άλλες περιοχές, με στόχο να εντοπιστούν ταλέντα που μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα και να αποτελέσουν επενδύσεις για το μέλλον.

Η επιστροφή του Καψαλιάρη, η πιθανή παραμονή του Μωράτη και οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών συνθέτουν ένα σκηνικό σημαντικών εξελίξεων στον ΠΑΣ Λαμία, με το βλέμμα πλέον να στρέφεται στις επόμενες ημέρες και στις οριστικές αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ18:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
ΑΓΩΝΑΣΑΣΤ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ19:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗSUPER CUP ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΓΩΝΑΣΚΗΦΙΣΣΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ19:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΝΙΚΟΣ ΜΩΚΟΣ
ΩΡΑ17:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή