FUTSAL
Futsal: Τριπλή ενίσχυση για τον ΠΑΣ Λαμία


Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία Futsal.
Παίκτες του ΠΑΣ Λαμία Futsal είναι από σήμερα ο Θοδωρής Αντωνίου, ο Δημήτρης Οικονομίδης και ο Δημήτρης Παπαναστασίου.
Η ανακοίνωση:
Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους παρακάτω αθλητές για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ανδρών:
Θεόδωρο Αντωνίου
Δημήτρη Οικονομίδη
Δημήτρη Παπαναστασίου
Οι τρεις έμπειροι στο κλασσικό ποδόσφαιρο Λαμιώτες αθλητές, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο τμήμα από την αρχή της προετοιμασίας, θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ, προκειμένου η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας (FUTSAL) του σωματείου μας να εμφανιστεί ανταγωνιστική στην παρθενική της παρουσία στη STOIXIMAN FUTSAL SUPERLEAGUE η οποία ξεκινάει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (17:00) με τον εντός έδρας αγώνα στο Χαλκιοπούλειο απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.
Προπονητής στην ομάδα παρέμεινε ο Κώστας Τσαπραζλής (κάτοχος UEFA NATIONAL C). Έφορος τμήματος συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά ο Βασίλης Κατσαρέλης ενώ χρέη τεχνικού διευθυντή θα εκτελεί ο μέχρι πέρυσι αρχηγός και από τους συντελεστές της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου σάλας Γιώργος Τσιάρας. Έφορος υλικού ο Ευθύμιος Πριτσιόλας.
Το Δ.Σ. θα συνεχίσει την ενίσχυση του τμήματος με την απόκτηση άλλων 3 ποδοσφαιριστών εντός των επόμενων 2 ημερών ώστε την Κυριακή να παραταχθεί πλήρης απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία.
Εκ του Δ.Σ.






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
FUTSAL
Ερασιτέχνης: Επαναφέρει το τμήμα Futsal!


Μία σημαντική απόφαση για την ενίσχυση του αθλητικού του αποτυπώματος έλαβε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, καθώς στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2025, στα γραφεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ανακοινώθηκε η επανίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας (futsal) του συλλόγου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να επαναφέρει το Futsal στη Φθιώτιδα, με τον ΠΑΣ Λαμία να επιδιώκει να δώσει νέα ώθηση στο άθλημα και να προσφέρει μία επιπλέον διέξοδο σε αθλητές της περιοχής που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το 5×5 σε αγωνιστικό επίπεδο.
Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, όπως ενημέρωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Τσιλαλής, κάθε τμήμα του Ερασιτέχνη τη νέα σεζόν θα λειτουργήσει αυτόνομα έχοντας ως επικεφαλής μέλη του Δ.Σ ή απλά μέλη του Σωματείου που εξέφρασαν την επιθυμία και εγκρίθηκε από το Δ.Σ.
Και η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των αλλαγών στην σύνθεση της διοίκησης της ΕΠΣ Σάλας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το ρόστερ, το προπονητικό τιμ και τους στόχους της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-




Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου



















