Ακολουθήστε μας

Νέα

Τσιλούλης: «Η πίεση της σωτηρίας είναι ψυχοφθόρα – ‘Αλλαξε ριζικά την ψυχολογία μας ο Βόκολος»

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα δείγματα γραφής της Λαμίας στη φετινή Stoiximan Super League. Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά τη νίκη της επί του Παναιτωλικού για την 7η αγωνιστική (1-0) ανέβηκε στην 7η θέση με εννέα βαθμούς και στοχεύει στην εξασφάλιση της παραμονής το συντομότερο δυνατό, καθώς τις προηγούμενες δυο σεζόν αυτό επετεύχθη στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως υποστήριξε ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας, Σωτήρης Τσιλούλης, στην εκπομπή Fast and… Curious του Μιχάλη Τσόχου τα προηγούμενα χρόνια ήταν αγχωτικά με τα θρίλερ που έζησαν στο τέλος, τονίζοντας ότι από αυτές τις δοκιμασίες βγήκαν άπαντες πιο δυνατοί και φαίνεται ξεκάθαρα αυτό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ποιοτικούς παίκτες που έχουν έρθει και βοηθάνε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ υπογράμμισε ότι ο κορμός που διατηρήθηκε είναι σημαντικός, ιδίως, με την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου στα μισά της περσινής σεζόν.

Τέλος, ρωτήθηκε και για τους προσωπικούς του στόχους, με τον Τσιλούλη να εκφράζει την επιθυμία του να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα, σημειώνοντας πως είναι ένας παίκτης που βρίσκει κίνητρα και ο Πανιώνιος τον βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στο ξεκίνημα του, με αποτέλεσμα να έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά του.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη στο ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

ΠΑΣ Λαμία: Επιστρέφει στην αποστολή ο Φουρτάδο! / Με αρκετές απουσίες στο Αγρίνιο

Με στόχο τη νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Θανάσης Στάικος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γκουστάβο Φουρτάδο, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τις 23 Φεβρουαρίου, δίνοντας έτσι σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Δοϊρανλής και Σουρλής, ενώ εκτός για λόγους τακτικής αναμένεται να είναι και οι Τσάβες και Σάντσες.

Οι απουσίες αυτές δεν αλλάζουν τον στόχο της ομάδας, που θέλει να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής μαθηματικά, για αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή