Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

ΠΑΣ Γιάννενα: Χωρίς Πανάγου στη Λαμία – Μέσα ο Σόρια

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (20/10, 20:30) με τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος».

Ο Πανάγου τέθηκε εκτός με πρόβλημα και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. Αντίθετα, σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Σόρια και Ριένστρα, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Εκτός πλάνων έμειναν ακόμα οι Μπιλμπάο, Έφορντ και Λεό, όπως και ο τραυματίας Κύρκος.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχον οι: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Μπορταγκαράι, Κιάκος, Τσαούσης, Σόρια, Λιάσος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λώλης Ν., Τζίνο, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν, Παμλίδης, Ροσέρο και Κόντε.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

Με νίκη μένει στο κόλπο παραμονής, με Χ2 βυθίζεται / ΠΑΣ Λαμία – Athens Kallithea 20:00

Lamia-kallithea

Ο «τελικός» παραμονής ανάμεσα σε Λαμία και Athens Kallithea (5/4, 20:00 Cosmote Sport 1HD / Lamia Polis 87,7) είναι η αναμέτρηση που «κλέβει την παράσταση» από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Out (θέσεις 9-14) του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθούν σε δύο… δόσεις (ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό την Κυριακή 6/4 στις 17:00).

Στο άλλο ματς του σημερινού πρώτου «πιάτου», Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας κι αν υπάρξει ομάδα που θα την κατακτήσει θα βρεθεί «αγκαλιά» με την παραμονή.

Ο χαμένος… χάνεται

Από ισοπαλίες προέρχονται στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, Λαμία και Athens Kallithea.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε το 1-1 στις Σέρρες, ενώ εκείνη του Στέλιου Μαλεζά έσωσε στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας υποδεχόμενη τον Βόλο (1-1).

Αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και κυνηγούν τον Βόλο, επομένως, η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι υψίστης σημασίας, καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν… βολεύει καμία.

Όλα για τη νίκη

Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα ανοίξουν το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out (5/4, 17:00 Nova Sports 2).

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (με διπλό στο Αγρίνιο), δείχνοντας πως δε θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι Βοιωτοί φιλοξενούν τον Πανσερραϊκό, τον οποίο είχαν κερδίσει με 1-0 λίγο μετά την Πρωτοχρονιά.

Τα «λιοντάρια» του Χουάν Φεράντο δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ουραγού Λαμίας στην πρεμιέρα για να αποσπαστούν από την τελευταία δυάδα, επομένως κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή