Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Συμπλήρωσε 200 παιχνίδια στη Super League

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 η Λαμία έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία με αντίπαλο την Ξάνθη στην ακριτική πόλη σε μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία. Μια εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 έδωσε τον πρώτο αγώνα ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπου ηττήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Κώστα Φορτούνη που ήταν ο πρώτος που σημείωσε τέρμα εναντίον της Λαμίας.

Μετά την απαραίτητη διακοπή για τις αναμετρήσεις των Εθνικών Ομάδων, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας της, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στην Τρίπολη με το 3-1 επί του Αστέρα. Ο Σουλεϊμάν Όμο ήταν ο ποδοσφαιριστής που σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας της Φθιώτιδας στην Super League και ακολούθησαν εκείνα του Πίτι και του Βάντερσον για να γραφτεί το τελικό σκορ.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΚΑΤΟ

Απέναντι στην ομάδα που σημείωσε την πρώτη της νίκη, τον Αστέρα Τρίπολης, η Λαμία έφτασε και το πρώτο ορόσημο των 100 αγώνων στην κατηγορία. Αυτό συνέβη στις 21 Νοεμβρίου 2020, στην ισοπαλία με 2-2 με την ομάδα της Αρκαδίας στη Φθιώτιδα.

ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 200

Το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου 2023 η Λαμία αγωνίστηκε για 200η φορά τη Super League και το συνδύασε με νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1. Αυτή ήταν η 43η νίκη, ενώ υπάρχουν 75 ισοπαλίες και 82 ήττες σε αυτή την πορεία των αγώνων στη μεγάλη κατηγορία. Εντός έδρας έχει 99 αναμετρήσεις και 101 εκτός.

Συνολικά έχει σημειώσει 148 τέρματα και έχει δεχθεί 258. Τα περισσότερα παιχνίδια στην Super League με τα χρώματα της Λαμίας τα έχει ο Ντανιέλ Αντέτζο με 133 συμμετοχές, ενώ πρώτος σκόρερ είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες με 9 τέρματα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή