Ακολουθήστε μας

Νέα

Εκτίει με ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος / Χωρίς δύο στη Λαμία ο Ατρόμητος

Χωρίς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα αγωνιστεί στην Τούμπα ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα για την 13η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ.Ο Σάσα Ίλιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Χωρίς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα αγωνιστεί στην Τούμπα ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα για την 13η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Κυριάκος Παπαδόπουλος, έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να πρέπει να χάσει έναν από τους επόμενους αγώνες της ομάδας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποφάσισε να μην έχει στη διάθεσή του τον Παπαδόπουλο στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, όπου ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague.

Πιο αναλυτικά:

Έκτιση ποινών με επιλογή αγωνιστικών ημερών σύμφωνα με το άρθρο 7, παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα:

 

Χωρίς δύο βασικούς κόντρα στη Λαμία ο Ατρόμητος!


Ο Σάσα Ίλιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο λόγος για τον Ουάζντι Κεσχρίντα και τον Γιώργο Τζαβέλλα, οι οποίοι θα εκτίσουν την τιμωρία τους από κίτρινες κάρτες στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Λαμία.

Πιο αναλυτικά:

Οι παρακάτω ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League:

Ποδοσφαιριστής-Ομάδα
ΟΥΑΖΝΤΙ ΚΕΣΧΡΙΝΤΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΒΟΥΡΟΣ-Ο.Φ.Η.
ΙΣΜΑΪΛΑ ΟΥΕΝΤΡΑΟΓΚΟ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ-Π.Α.Ο.Κ.
ΤΟΜΑΣ ΚΕΤΖΙΟΡΑ-Π.Α.Ο.Κ.
ΚΑΡΛΕΣ ΣΟΡΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΣΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά

Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.

Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.

Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.

Η ανακοίνωση:

Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή