Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Στο όριο καρτών αρκετοί κυανόλευκοι

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να χάνει τον επόμενο αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, άλλα 8 ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο καρτών.

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να χάνει τον επόμενο αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, άλλα 8 ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο καρτών.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του σίγουρα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο καθώς ο αρχηγός της ομάδας έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από την άλλη τώρα, άλλα 8 ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο των καρτών καθώς έχουν φτάσει στις 2 και αν δεχθούν άλλη μία κίτρινη κάρτα τότε θα αναγκαστούν να μείνουν εκτός για ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς της Λαμίας.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί που έχουν 2 κίτρινες κάρτες είναι οι εξής:

  • Άνταμ Τζανετόπουλος (1165΄συμμετοχής)
  • Σαμουέλε Λόνγκο (337΄)
  • Καρλίτος (947΄)
  • Ρούμπεν Μαρτίνεθ (598΄)
  • Ομάρ Σαντάνα (518΄)
  • Σωτήρης Τσιλούλης (708΄)
  • Κάλεμπ Στάνκο (451΄)
  • Αλεξέι Κοσέλεφ (1069΄)

Πηγή: lamiasports.com

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή