Νέα
Μάντζιος: «Mας κόστισαν πέναλτι και αποβολή» (video)


Ευχαριστημένος με την εικόνα της Λαμίας, παρά την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Άκης Μάντζιος, στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, με τον προπονητή της ομάδας της Φθιώτιδας να εξηγεί πως ήρθε η ήττα και παράλληλα να κρατάει… χαμηλά τη μπάλα στα περί εξάδας!
Για το ματς: «Εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδοσφαιρο και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, δημιουργήσαμε τις φάσεις, τις τελικές και τις προϋποθέσεις να ανοίξουμε το σκορ σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που είχε μια ανούσια κατοχή. Κόντρα σε όλα αυτά, δεχθήκαμε ένα γκολ με πέναλτι σε κρίσιμο σημείο και σίγουρα δεν πήγαμε στα αποδυτήρια με την καλύτερη ψυχολογία. Θέλαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, δυστυχώς όμως η γρήγορη αποβολή του Ντάνι μας έκανε το έργο πιο δύσκολο. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβηκε, είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει και να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έπαιξαν και σήμερα καλά, το μόνο που μας μένει είναι να ξεκουραστούμε. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Για το αν μπορεί η Λαμία να κοιτάξει το κάτι παραπάνω και να μπει πλέι οφ: «Είναι νωρίς ακόμα, ο στόχος μας είναι η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, αυτό είπαμε και με τη διοίκηση όταν ήρθα. Έχουμε κάνει μια τρομερή βελτίωση όχι μόνο με τις νίκες, γιατί επιμένω ότι παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, δεν πήραμε κάτι δυστυχώς, συνεχίζουμε».
Για την αποβολή του Μπεχαράνο και αν είναι αυστηρή: «Δεν έχω εικόνα, αλλά είδα ότι ο Μπουζούκης είχε κάποιο χτύπημα. Δεν το είδα στην τηλεόραση, σίγουρα όμως ήταν καθοριστική γιατί εκείνη την στιγμή ήμασταν πίσω στο σκορ, στη συνέχεια μείναμε και με παίκτη λιγότερο. Πήγαν πίσω οι όποιες αλλαγές θέλαμε να κάνουμε σε τακτική και παίκτες».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”


Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.
«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.
Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-






ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία


















