Ακολουθήστε μας

Ερασιτέχνης

Σίγησε η τρομπέτα του ΔΑΚ – Έφυγε ο θρυλικός Jimmys – Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία και αυτό διότι έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομα του με την ομάδα μας.

Ο λόγος για τον θρυλικό Jimmy. Tον άνθρωπο που έδινε τα παλαιότερα χρόνια τον παλμό στο γήπεδο με την τρομπέτα του, ένθερμο υποστηρικτή των κυανόλευκων και ενεργού μέλους του Ερασιτέχνη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Λαμιώτικης γης που θα σε σκεπάζει…

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη : 

Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο του μέλους του σωματείου μας Δημητρίου (Jimmy) Χαρίλα σε ηλικία 76 ετών ο οποίος μετά από γενναίο αγώνα έχασε τη μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

     Δυστυχώς η τρομπέτα που μας εμψύχωνε επί πολλά χρόνια εντός κι εκτός έδρας στους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας, δεν θα ξανακουστεί στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨.

    Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του, ενώ αντιπροσωπεία θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα τελεστεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Πάλεψε αλλά έφυγε άδικα χωρίς βαθμό από τη Ρόδο

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα με 2-1 στις Καλυθιές από την ομώνυμη ομάδα, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας μπήκε νωθρά στο ξεκίνημα και το πλήρωσε, δεχόμενη γκολ μόλις στο 5ο λεπτό από τη Μανωλακούδη, ενώ στο 22’ η Λάμπρου έκανε το 2-0 για τις γηπεδούχες.

Ένα πρώτο μέρος που βρήκε τη Λαμία να κυνηγά στο σκορ, χωρίς όμως να χάνει τη συγκέντρωσή της.  Κατάφεραν μάλιστα να ξαναμπούν στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια μας ανέβασαν στροφές, πίεσαν και πάλεψαν μέχρι το τέλος για την ισοφάριση, δείχνοντας χαρακτήρα και μαχητικότητα, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα έδινε κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, η προσπάθεια της ομάδας ήταν αξιέπαινη, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όπου η Λαμία έδειξε πως μπορεί να σταθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή