Ακολουθήστε μας

Match Center

Νίκη 6αδας με “καυτό” Μάλτσι / Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία 1-2

Με τον Φλόσαρντ Μάλτσι να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και τον Νούνιες να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ, η Λαμία έφυγε με διπλό από το Αγρίνιο και επέστρεψε στην 6αδα!

Published

on

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και ήταν πιο πιεστικοί. Ωστόσο οι Φθιώτες ήταν αυτοί που πήραν το…τιμόνι του παιχνιδιού στα χέρια τους στο 11ο λεπτό.

Ο Καρλίτος εκτέλεσε φάουλ και ο Μάλτσι με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους στο 14΄. Ο Τσιλούλης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής δεν βρήκε στόχο.

Η πρώτη αντίδραση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 18΄, με τον Μπρούνο Ντουάρτε ανενόχλητο στο δεύτερο δοκάρι να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Στο 23΄ο Καρλίτος με εκτέλεση κόρνερ βρήκε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μάλτσι δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα της Λαμίας.

Διπλό δοκάρι ο Παναιτωλικός!

Η ομάδα του Αγρινίου «άγγιξε» εις διπλούν το γκολ της ισοφάρισης στο 44΄.

Σε πρώτο χρόνο ο Χουάνπι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καρέλης με αριστερό πλασέ βρήκε (εκ νέου) το οριζόντιο δοκάρι.

Ισοφάριση (1-1) με τον Μαυρία

Με το…καλησπέρα στο β΄ημίχρονο ο Παναιτωλικός έφερε το ματς στα ίσια. Γέμισμα του Στάγιτς μέσα στην περιοχή η μπάλα κατέληξε στον Μαυρία που με γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής βρήκε δίχτυα (1-1).

Στο 56΄οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σενγκέλια, ο οποίος από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή δεν σούταρε σε πρώτο χρόνο αλλά έκανε την ντρίμπλα και κατόπιν εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 70΄οι παίκτες της Λαμίας φώναξαν για πέναλτι έπειτα από χέρι του Στάγιτς, ωστόσο ο διαιτητής Τσιάρας και το VAR είχαν αντίθετη άποψη.

Τρίτο δοκάρι (!) ο Παναιτωλικός

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν για τρίτη φορά άτυχοι με τρίτο δοκάρι (!) στο παιχνίδι την ώρα που το χρονόμετρο έδειχνε το 78ο λεπτό.

Ο Τορεχόν έκανε την σέντρα ο Ζοάο Πέδρο (πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 76΄) με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Γκολ ο Νούνιες (1-2)

Η Λαμία πήρε εκ νέου…κεφάλι στο σκορ στο 82΄ στην πρώτη αξιόλογη φάση των φιλοξενούμενων στο β΄ημίχρονο. Έπειτα αππο αντεπίθεση ο Νούνιες βρήκε κενό χώρο και με δυνατό σουτ νίκησε τον Καπίνο (1-2).

Με τους τρεις βαθμούς που έριξε στο σακούλι η Λαμία έφτασε τους 27 και έπιασε την 6η θέση, έχοντας στο -1 τον Αστέρα Τρίπολης που έχει ένα ματς λιγότερο.

Ο Παναιτωλικός που βάσει εικόνας και ευκαιριών αδικείται απ΄το τελικό αποτέλεσμα, έμεινε στους 14 βαθμούς και μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Ο διαιτητής Παναγιώτης Τσιάρας (Καβάλας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αμαράλ, Τζανδάρη, Μπ. Ντουάρτε, Τζανετόπουλο, Στάγιτς, Κορνέζο, Σίντκλεϊ και Παπαδόπουλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαυρίας (90΄ Μπακάκης), Μπ.Ντουάρτε, Στάγιτς, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες (90΄Μπουζούκης), Χατζηθεοδωρίδης (76΄Ζοάο Πέδρο), Καρέλης, Σενγκέλια (65΄Ντίαζ), Χουάνπι (65΄Φρ. Ντουάρτε).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Καρλίτος (80΄Τσούκαλος), Ρούμπ.Μαρτίνεθ (73΄Σίντκλεϊ), Σιμόν, Μάλτσι (90΄Κορνέζος), Παπαδόπουλος, Τσιλούλης (73΄ Τόσιτς), Αμαράλ.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Match Center

Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0

Με γκολ στο 81ο λεπτό, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και ένταση μέχρι το τέλος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 7ο λεπτό, ο Σαμάντας εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κοντινή προσπάθεια πλασαρε με τον Στάγκο να μπλοκάρει!

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει στην πρωτοβουλία των κινήσεων του ΑΟΤ, ο οποίος στο 25’ είχε καλή στιγμή, όταν ο Παπαδάκος έβγαλε κάθετη πάσα στον Κακαμή, εκείνος γύρισε εντός περιοχής, όμως η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βασιλιάς δοκίμασε σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 36’ τα Τρίκαλα απείλησαν εκ νέου, με τον Άνθη να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στον Στάγκο, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας κράτησε το μηδέν με μεγάλη επέμβαση.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λαμία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41’, όταν σε αντεπίθεση δύο εναντίον δύο, ο Φράγκος έδωσε στον Τσιάκα, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαζαρίνα σε τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά. Στο 49’ ο Αλτάνης γύρισε από δεξιά προς τον Φράγκο, όμως ο Λαζαρίνας μπλόκαρε. Στο 62’ ο Άνθης έκανε επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά, με τον Γιώτη να απομακρύνει σωτήρια.

Η Λαμία άγγιξε την ισοφάριση στο 72’, όταν ο Ντότης σούταρε από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής, αλλά ο Λαζαρίνας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 78’ υπήρξε ένταση, όταν ο Ντότης μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Λαζαρίνα, όμως στην επαφή τους ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Λαμίας για θέατρο, προκαλώντας διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.

Τελικά, στο 81ο λεπτό, ο Αντερέμι βρήκε δίχτυα και έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Έτσι, ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα να πληρώνει την αστοχία της στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή