Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Καρλίτος: Πρώτη φορά χάνει δύο πέναλτι στο ίδιο ματς!

Με τα δύο χαμένα πέναλτι χθες, ο Καρλίτος έφτασε τα 6 συνολικά στην καριέρα του!

Ο Ισπανός Καρλίτος, είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει πάρει από το χέρι την Λαμία και την οδηγεί στην εύκολη παραμονή (πιθανότατα να έχει ήδη εξασφαλιστεί και μαθηματικά) με στόχο πλέον την 6αδα και τα play offs. Aυτό μαρτυρούν άλλωστε και τα 7 γκολ και οι 4 ασσίστ φέτος με τα κυανόλευκα!

Ο 33χρονος επιθετικός αποτελεί παίκτη βαρόμετρο για κάθε επίθεση για αυτό και πολλές φορές αναλαμβάνει τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων αφού διακρίνεται για αυτές!

Χθες, μπορεί να σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ και να μοίρασε μία ασσίστ, ωστόσο είχε την ατυχία να δει τον Αθανασίου να μαντεύει σωστά και να αποκρούει και τα 2 πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει!

Συνολικά στην καριέρα του ο Ισπανός έχει πετύχει 15 γκολ από εκτελέσεις πέναλτι, ενώ μέχρι χθες είχε απωλέσει μόλις τέσσερα!

Μάλιστα το χθεσινό παιχνίδι ήταν το πρώτο στη καριέρα του στο οποίο χάνει δύο πέναλτι, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως όσες φορές είχε χάσει πέναλτι κατά το παρελθόν, η ομάδα του δεν είχε καταφέρει να κερδίσει!

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά λένε…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Πρόταση του ΟΦΗ στον Σλίβκα!

Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση στον Βικίντας Σλίβκα.

Ο Βικίντας Σλίβκα διένυσε μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Λαμίας και έκλεψε τις εντυπώσεις. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φθιώτιδας ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουνίου και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα συνεχίσει ή όχι στον σύλλογο.

Όπως είναι λογικό με αυτές τις εμφανίσεις έχει τραβήξει τα βλέμματα και αρκετές ομάδες από την Σούπερ Λίγκα τον έχουν κοιτάξει. Μια από αυτές είναι και ο ΟΦΗ, ο οποίος του έχει καταθέσει ήδη πρόταση, όπως αποκάλυψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μιχάλης Τσόχος.

Ο Σλίβκα αγωνίζεται στη Λαμία εδώ και δυο χρόνια και μετράει συνολικά 65 συμμετοχές, 4 γκολ και 10 ασίστ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή