Ακολουθήστε μας

Νέα

Στον “αέρα” το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία / Σήμερα οι αποφάσεις

Μετά το αίτημα για αναβολή στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός είναι πιθανό να υπάρξει αναβολή και στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία!

Η Superleague όρισε έκτακτο Δ.Σ. για το μεσημέρι της Πέμπτης (15:45), όπου θα συζητηθεί το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ελέω του αγώνα που έχουν οι Ερυθρόλευκοι αύριο το βράδυ με την Φερεντσβάρος, για τον ενδιάμεσο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ένα ενδεχόμενο στο οποίο δεν είναι αρνητικοί ούτε οι Θεσσαλονικείς, πλην όμως για να λάβει σάρκα και οστά απαιτείται η έγκριση από τα 2/3 επί των παρόνων στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού. Αυτό μεταφράζεται σε δέκα “ναι” από τις ΠΑΕ της Λίγκας.

Οι πληροφορίες του SDNA ωστόσο αναφέρουν ότι στο τραπέζι έχει πέσει τις τελευταίες ώρες και η πρόταση για αναβολή όλης της 23ης αγωνιστικής!

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Παναθηναϊκού είναι που έβαλε αυτή την προοπτική στο τραπέζι, θέτοντας δύο ενδεχόμενα: είτε να αναβληθεί και το σαββατιάτικο παιχνίδι των Πρασίνων με τη Λαμία, είτε ολόκληρη η αγωνιστική, για λόγους ισονομίας, αφού σε μία εβδομάδα ακολουθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

 

Στο Τριφύλλι δεν είναι αρνητικοί στην πρόταση του Ολυμπιακού, αρκεί να μη δημιουργούνται -όπως θεωρούν- συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Εφόσον αναβαλλόταν άλλωστε μόνο το ντέρμπι της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θα είχε μία εβδομάδα για να προετοιμαστεί, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να δώσει κι ένα παιχνίδι ενδιάμεσα.

 

Το τι θα συμβεί στο τέλος της ημέρας, κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν έντονες διεργασίες ανάμεσα στις ομάδες. Εξάλλου για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο απαιτούνται επίσης δέκα ψήφοι και είναι ένα ακόμη ενδεχόμενο που έχει πέσει στο τραπέζι και συζητείται. Εφόσον παρθεί τελικά μία τέτοια απόφαση, τότε η 23η αγωνιστική θα μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα, αφού δεν μπορεί να… χωθεί μεσοβδόμαδα, μιας και για τις 28 Φλεβάρη, έχει οριστεί ήδη μία εμβόλιμη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να βρούμε το επόμενο διάστημα μπροστά μας, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να περάσει έναν ακόμα γύρο και βρεθεί στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, είτε το πετύχει με δύο προκρίσεις ο Ολυμπιακός και βρεθεί κι εκείνος στους “8”.

Γιατί, σε αυτό το ενδεχόμενο, θα έχουν το δικαίωμα να πάρουν αναβολή για τους αγώνες τους στο πρωτάθλημα, κάτι που φαντάζει βέβαιο ότι θα πράξουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον προγραμματισμό της Superleague.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή