Ακολουθήστε μας

Νέα

Φίλαθλοι: Ανακοίνωσαν αποχή οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία

Published

on

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τα εντός έδρας παιχνίδια στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος». Δηλώνουν έξαλλοι με την απόφαση που πάρθηκε την περασμένη Κυριακή να εκδιωχθούν από τις θέσεις τους, προκειμένου να καθίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν ταξιδέψει στην πόλη της Λαμίας. Εφόσον η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε κάποια δικαιολογημένη απάντηση για την απόφαση αυτή, οι ίδιοι οι φίλαθλοι έκαναν γνωστό πως δεν θα στηρίξουν την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της, ως μέτρο αντίδρασης.

Την ανακοίνωση υπογράφουν το «Lamia Fadomades Club» και το «Blue Club», οι οποίοι δίνουν ραντεβού στο σύνδεσμο τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.
Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!
Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :
ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ… το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!
-LAMIA FADOMADES CLUB-
-BLUE CLUB-
Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή